Lactovit Deo Stift 50Ml Lactourea

Lactovit Deo Stift 50Ml Lactourea

Raktáron

Aktív szagtalanítót tartalmaz, nem hagy foltot.

1 381 Ft
egységár: 1 380,66 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8411660953919
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Lactovit Deo Stift 50Ml Lactourea Részletes leírás

Regeneráló dezodor stift tejfehérjével
Rendkívül kíméletes a bőrrel, hidratál és regenerál
Minimalizálja az irritáció kockázatát
Aktív szagtalanítót tartalmaz, nem hagy foltot
Nem tartalmaz alumínium sókat vagy alkoholt

A Lactovit 0% dezodor rendkívül kíméletes a bőrrel, mivel nem tartalmaz alumínium sókat vagy alkoholt. A tej összetevőinek köszönhetően minimalizálja az irritáció kockázatát. Aktív szagtalanítót tartalmaz, mellyel 24 órán keresztül nyújt hatékony védelmet. A karbamid jótékony hatásával hidratál és regenerálja a bőrt.

INGREDIENTS: Dipropylene Glycol, Aqua (Water), Propylene Glycol, Glycerin, Palmitic Acid, Stearic Acid, Parfum (Fragrance), Hydrolyzed Milk Protein, Hydroxyethyl Urea, Calcium Lactate, Tocopheryl Acetate, Triclosan, Sodium Hydroxide, Styrene/Acrylates Copolymer, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Dodecylbenzene Sulfonate, Isotridecyl Alcohol Ethoxylated, Phenoxyethanol, Ammonium Lactate, Farnesol, Limonene, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Geraniol, Coumarin, Citral,Hydroxycitronellal.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.