HERBioticum Mg + B6 + Omega3 lágyzselatin kapszula

HERBioticum Mg + B6 + Omega3 lágyzselatin kapszula

Nincs raktáron

Étrend-kiegészítő lágyzselatin kapszula magnéziummal, B6-vitaminnal és Omega-3 zsírsavakkal.  Az EPA és a DHA hozzájárul a szív megfelelő működéséhez.  A kedvező hatás eléréséhez naponta legalább 250mg EPA és DHA elfogyasztása szükséges.

Kosárba
EAN kód:5999814121238
Márka:HERBioticum
Kiszerelés:60 inaktiv
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

HERBioticum Mg + B6 + Omega3 lágyzselatin kapszula Részletes leírás

Étrend-kiegészítő lágyzselatin kapszula magnéziummal, B6-vitaminnal és Omega-3 zsírsavakkal. 

Az EPA és a DHA hozzájárul a szív megfelelő működéséhez
A kedvező hatás eléréséhez naponta legalább 250mg EPA és DHA elfogyasztása szükséges. A DHA hozzájárul a normál agyműködés és látás fenntartásához
A B6 és a magnézium hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez

Egyedülálló vitamin komplex. 


Fogyasztási javaslat: naponta 1 kapszula, különböző napszakban.

Halolaj
A halolajban található Omega-3 zsírsavak többszörösen telítetlen zsírsavak. Ezek, amellett, hogy a szív-és érrendszerre gyakorolt jótékony hatásuk már régóta ismert, bizonyítottan szükségesek a magzat agyának és szemének normális fejlődéséhez. Az Omega-3 egyik összetevője létfontosságú az optimális idegi működéshez és az éleslátáshoz is. Ez a komponens az anyatejben található meg legnagyobb mennyiségben, azonban a legtöbb fejlett társadalomban az Omega-3 zsírsavakban szegény étrend miatt gondoskodni kell a pótlásáról. 

Omega-3 zsírsav
Az omega 3 zsírsav a telítetlen zsírsavak csoportjába tartozik. Rendszeres, hosszútávú szedése csökkenti a kardiovaszkuláris megbetegedések kockázatát. A zsírsavak a sejtfalba épülnek és azok rugalmasságát befolyásolják. Ez történik a vörösvértestek esetében is: a többszörösen telítetlen zsírsavak beépülése következtében rugalmasabbá válnak. E rugalmasság teszi lehetővé számukra, hogy a hajszálerek falán keresztül eljussanak a szövetekhez és azokat oxigénnel lássák el. Az Omega 3 zsírsav csökkenti a gyulladásos reakciókat és akadályozza a véralvadást, segítve ezzel a keringést és gátolva a trombózis kialakulását. Nagy mennyiségben zsírdús tengeri halakban találjuk. A legjobb forrás a hering, makréla, lazac és tonhal. Vegetariánusok omega 3 zsírsavhoz juthatnak lenmag, diófélék és szójatermékek fogyasztásával. 
 
Omega-3 jótékony hatásai és szerepe
Az omega-3 megőrzi az ízületek és kötőszövetek egészségét mégpedig azáltal, hogy csökkenti a gyulladásokat, és tisztán tartja a szöveteket. Ezen kívül az omega-3 az idegsejtek membránjainak legfontosabb építőeleme. A koleszterin-és trigliceridszint csökkentésével támogatják a szív-és érrendszer egészségét azzal, hogy optimalizálják a koleszterin szintet is egyaránt. Az esszenciális zsírsavak csökkentik az izmok lebomlását, csillapítják a gyulladást, elősegítik az izomtömeg növekedést, felgyorsítják az újjáépülést, támogatják az optimális hormontermelést, illetve elősegítik a kötőszövetek és az ízületek egészségét. 

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2018. 12. 14.

  A szívizom működését erősíti.

Anonim Felhasználó2018. 12. 03.

  Nagyon jó ár-érték arányú termék,rendszeresen vásárolom

Marianna2018. 11. 07.

  Kár, hogy kifutó termék, mert én úgy éreztem, hogy hatásos a három hatóanyag egyben és persze kedvező volt az ára is! Szív és érrendszeri problémák tüneteinek csökkentésére használom.

Anonim Felhasználó2018. 11. 03.

  nem ismerem, most használom először

Anonim Felhasználó2018. 05. 11.

  Jó ár/érték arány

Anonim Felhasználó2018. 04. 27.

  Évek óta szedem, valószínű használ, mert elmúltak a "belső remegéseim", sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagyok

Anonim Felhasználó2018. 03. 22.

  Szeretném kiemelni,hogy a szedése után kevesebbet fáj a fejem.

Anonim Felhasználó2017. 11. 30.

  Kiváló ár érték arány. Könnyen lenyelhető

Még több mutatása