HERBioticum Körömvirág krém

HERBioticum Körömvirág krém

Nincs raktáron

Körömvirág bőrápoló krém készítmény az irritációra hajlamos, érzékeny bőrt hivatott ápolni, 6 hozzáadott növényi kivonattal (aloe vera, hegyi árnika virág, fekete nadálytő, ginkgo biloba, ginzeng gyökér, ördögcsáklya).

Kosárba
EAN kód:5999814122792
Márka:HERBioticum
Kiszerelés:250 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

HERBioticum Körömvirág krém Részletes leírás

Körömvirág bőrápoló krém készítmény az irritációra hajlamos, érzékeny bőrt hivatott ápolni, 6 hozzáadott növényi kivonattal (aloe vera, hegyi árnika virág, fekete nadálytő, ginkgo biloba, ginzeng gyökér, ördögcsáklya).
A gyulladás gátló, valamint sebgyógyulást elősegítő hatású készítmény minden bőrtípusra alkalmazható. A benne található körömvirág virágfészkeinek olajos kivonatainak köszönhetően antimikrobiális, gyulladáscsökkentő, antioxidáns, hámosító, sebgyógyító és immunstimuláns hatásokkal rendelkezik.
A krémben lévő napraforgóolaj jó felszívódású, kedvezően befolyásolja a bőr védekező tulajdonságát a víz- és zsírháztartás egyensúlyban tartásával (puhává teszi).
Jó visszazsírozó és kisimító hatású. Telítetlen zsírokban és E-vitaminban gazdag, azaz kiváló antioxidáns, így a szabadgyökök elleni védelemben kiemelkedő hatással bír. Mesterséges szín- és illatanyagot nem tartalmaz. Parabén és kőolajszármazék mentes.

HERBioticum Körömvirág krém Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:24
Csomagolási mértékegység:darab/karton
Méret:80x80x80mm

HERBioticum Körömvirág krém Kulcsszó

herbioticum,körömvirág krém,gyulladt bőrre,sebkezelő

HERBioticum Körömvirág krém Összetevők

Aqua, Cetyl/Stearyl alcohol, Stearic acid, Helianthus annuus (Sunflower) seed oil, Calendula officinalis (Marigold) extract, Cocos nucifera (Coconut) oil, Phenoxyethanol (and) Ethylhexylglycerin, Glyceryl stearate, Ceteareth-25, Glycerin, Sodium hydroxide

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Marianna2019. 05. 23.

  Még nem próbáltam ki, de a Herboitikum termékekben eddig még nem csalódtam.

Anonim Felhasználó2019. 02. 13.

  Mert körömvirág krém és jó :)

Maca2018. 12. 01.

  Még nem próbáltam csak egyszer de szerintem jó lesz könnyen felszívódik nem ragad a kezelt felület.

Ferenc2018. 11. 03.

  Magas hatóanyag tartalom, kellemes illat, megfelelő állagú, könnyen beszívódó, a legjobb ár/érték arányú termék.

Anonim Felhasználó2018. 07. 04.

  Rendeltem már másfajta körömvirág krémet is de meg sem közeliti ezt a terméket!

Anonim Felhasználó2018. 06. 27.

  Gyorsan felszívódó, kellemes illatú.

music552018. 06. 23.

  Nagyon jó ár.

Anita212017. 11. 30.

  Maga krem hatoanyagaiban megfelelo.

  4 db gyartasi hibas termeket kaptunk, mindbol hianyzott a csomagolo folia. A termekek kinyilva, szetfolyva erkeztek meg, hasznalhatatlanul. Az ugyfelszolgalat egy hettel a panasz utan sem jelentkezett. Sajnos ez nem elfogadhato.

Még több mutatása