Bio-Quinone Q10 Gold kapszula

Bio-Quinone Q10 Gold kapszula

Raktáron

- A koenzim Q10 ubiqinol formája thiaminnal, mely támogatja a sejtek energiatermelő folyamatait és a normális szívfunkciót. - A Q10 fontos része a szervezet energia-anyagcsere folyamaitainak. - Az egyedülálló növényi olajkeveréknek köszönhetően a koenzim Q10 rendkívül jó és stabil felszívódással rendelkezik.

18 400 Ft
egységár: 306,66 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5709976177208
Márka:Pharma Nord
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bio-Quinone Q10 Gold kapszula Részletes leírás

- A koenzim Q10 ubiqinol formája thiaminnal, mely támogatja a sejtek energiatermelő folyamatait és a normális szívfunkciót.
- A Q10 fontos része a szervezet energia-anyagcsere folyamaitainak.
- Az egyedülálló növényi olajkeveréknek köszönhetően a koenzim Q10 rendkívül jó és stabil felszívódással rendelkezik.

Tápanyag 1 kapszulában:           
100 mg Ubiquinon (koenzim Q10)         
12 mg C-vitamin 15% RDA*

*RDA: felnőttek számára ajánlott napi bevitel.

Termékjellemzők:
Adagolás: naponta 1 kapszulát étkezés közben bevenni.
Tárolás: szobahőmérsékleten, napfénytől védve.

Figyelmeztetések:
– az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl
– az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot
– a termék kisgyermekek elől elzárva tartandó.

Mi az a koenzim Q10?
A koenzim Q10 egy vitamin-szerű anyag, mely létfontosságú szerepet játszik a sejtek energia-anyagcseréjében. Hozzájárul a zsírok, fehérjék, szénhidrátok és az alkohol ATP-vé alakításához (adenozin trifoszfát), mely az energia kémiai formáját raktározza. Amikor egy sejtnek energiára van szüksége, az ATP-molekula felszabadítja a bent elraktározott energiát. Ez az egész folyamat a sejtek belsejében lévő kis bab alakú "erőműben" zajlik, melyet mitokondriumnak hívnak. Az izomszöveteknek viszonylag nagy mennyiségű energiára van szükségük, ezért azok lényegesen több mitokondriummal rendelkeznek, mint bármelyik másik sejt. A szívizom kiváló példa erre, mivel a szívnek hatalmas az energiaigénye.

Jó Q10 források:

A Q10 a természetben is előfordul különféle élelmiszerekben. Néhány legjobb forrás:
marha - sertés - hering - szójaolaj - szardínia.

Mi emberek is képesek vagyunk Q10-et előállítani. Az endogén termelés a májban történik. Azonban a kor előrehaladtával, vagy valamilyen betegség következtében, a saját Q10 termelés lecsökken. Szakértők úgy gondolják, hogy a szervezet Q10 tartalma 20-25 éves korunk körül a legmagasabb. Ettől kezdve az endogén termelés folyamatosan csökkenni kezd.

Bár ezt még pontosan nem állapították meg, de az ételekből körülbelül 5-20mg koenzim Q10-hez juthatunk naponta. A szervezet saját Q10 tartaléka 1-1.5 gramm, melyet főként a szív, máj és a vesék tárolnak.

Nagyon biztonságos hatóanyag:
A koenzim Q10 szedése még hosszú távon sem befolyásolja a szervezet saját Q10 termelését. A koenzim Q10 nagyon kevés mellékhatással rendelkezik, ezért ez egy nagyon biztonságos tápanyag. Több mint 20 évnyi tapasztalat áll rendelkezésre a Bio-Quinone Q10 használatával kapcsolatban.

Mi az a Bio-Quinone Q10?
A Bio-Quinone Q10 évtizedek óta a legszélesebb körben eladott Q10 termék a piacon világszerte. A népszerűség egyik fő oka az, hogy a készítmény dokumentáltan magas felszívódással rendelkezik. A Q10 zsíroldékony összetevő, mely nehezen szívódik fel a szervezetben. Azonban a speciális gyártási folyamatnak köszönhetően, ahol a Q10 molekulákat növényi olajban oldják fel, és egy egyedülálló hőtechnológiai folyamat folytán a Q10 molekulák képesek testhőmérsékleten is teljesen feloldódni. Amiatt, hogy a Q10 molekulák teljesen feloldódnak ebben a termékben, a Bio-Quinone Q10-ben található aktív összetevők kiválóan képesek felszívódni.

- A Bio-Quinone Q10 lágyzselatin kapszula a Q10-et növényi olajban oldva tartalmazza. Ennek a formulának dokumentáltan kiváló a felszívódása.
- A Bio-Quinone Q10 az ICQA (Nemzetközi Koenzim Q10 Társaság) hivatalos referenciaterméke.
- A Q10 nyersanyag, amit a Bio-Quinone Q10 tartalmaz megegyezik azzal a Q10-zel, melyet a szervezet maga is előállít.
- A Q10 formula, melyet a Bio-Quinone Q10 tartalmaz természetes all- transz formula, mely mentes a szintetikus cisz-izomerektől.
- A zselatinkapszulák egyedülálló növényi olaj keveréket tartalmaznak (biogazdasági tanusítvánnyal rendelkezik).
- A Bio-Quinone Q10-et több mint 80 publikált tanulmányban dokumentálták.

Hozzáadott C-vitamint tartalmaz, mely hozzájárul a sejtek energiaképződéséhez.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 11. 17.

  Jó minőségű.

Anonim Felhasználó2019. 03. 01.

  Sok jót olvastam róla, még csak 2 napja szedem így még nem érzem hatását

Anonim Felhasználó2018. 06. 08.

  A legjobb minőségű q10 a piacon!

Tomika2017. 11. 24.

  nem lustulok