Bio-Biloba tabletta

Bio-Biloba tabletta

Raktáron

​- Sztenderdizált gyógynövény kivonat memóriaproblémák, koncentrációzavarok, kimerültség, hosszantartó szédülés, fülzúgás és időskori fejfájás tüneteinek enyhítésére, amennyiben az orvos minden alapbetegséget kizárt.

4 617 Ft
egységár: 76,95 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5709976194205
Márka:Pharma Nord
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bio-Biloba tabletta Részletes leírás

- Sztenderdizált gyógynövény kivonat  memóriaproblémák,  koncentrációzavarok, kimerültség, hosszantartó szédülés, fülzúgás és időskori fejfájás tüneteinek enyhítésére, amennyiben az orvos minden alapbetegséget kizárt.
- A hideg kezek és lábak valamint a csökkent vérellátás okozta lábfájdalmak kezelésére.

Termékjellemzők:
Adagolás: napi egy tabletta.
Tárolás: szobahőmérsékleten, napfénytől védve.
Figyelmeztetések:
- az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne
  lépje túl
- az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti
  a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az
  egészséges életmódot
- a termék kisgyermekek elől elzárva tartandó.
 
Miért szedjünk Bio-Bilobát?
A Bio-Biloba 60mg kiváló minőségű Ginkgobilobát tartalmaz. Tudományos vizsgálatokkal igazolták, hogy a Pharma Nord Bio-Biloba készítménye az Európában található egyik legkiválóbb minőségű Ginkgo biloba készítmény, mely ezáltal a fogyasztónak kiváló ár-érték arányt biztosít.
Mi a Ginkgo biloba?

A páfrányfenyő – Ginkgo biloba -  évszázadok óta közkedvelt növény jótékony hatásának köszönhetően. A fa levele tartalmazza a növény aktív öszetevőit a Ginkgo flavon-glükozin -t és a terpén laktont.
Tudományos vizsgálatok kimutatták, hogy ezeknek az aktív összetevőknek számos jótékony hatása van a szervezetre. Ezek antioxidánsként szolgálnak a sejtek védelmére és segítenek fenntartani az egészséges vérkeringést az agyban és a végtagokban.
 
A Bio-Biloba jellemzői:
A Bio-Biloba lehetővé teszi a jobb véráramlást az agyban és a külső erekben. Ezért a sejtek több oxigénhez és tápanyaghoz jutnak, amely serkenti a szervezetet, és az agyat. Sokan úgy gondolják, hogy a Bio-Biloba hasznos a hideg kezek és lábak problémájára is.

A tabletták magas Ginkgo-biloba tartalma lehetővé teszi a megfelelő hatás elérését napi 1-2 tabletta szedésével körülbelül 4 héten belül.

Ha az erekben és szövetekben csökken a vérellátás, az a kezek és lábak kihüléséhez vezethet. A Bio-Biloba olyan gyógynövénykivonatot tartalmaz, mely segíthet ezen a problémán. Ezen okból kifolyólag a Ginkgo termékek alkalmazását kerülnünk kell közelgő műtétek esetén, mivel a termék szedésével nő a vérzékenység kockázata.

Mint bármely más gyógynövény esetében a Ginkgo is okozhat nemkívánt mellékhatásokat egyes embereknél, bár ezt korántsem tapasztalja mindenki.

Ne feledje, hogy bármilyen egészségügyi probléma kezelését kizárólag orvosi felügyelet mellett végezze.
Terhesség és szoptatás

Ne alkalmazza a Bio-Bilobát orvosi konzultáció nélkül!

Bio-Biloba tabletta Kulcsszó

bio-biloba,gingko biloba,memória,memóriazavar,demencia

Bio-Biloba tabletta Összetevők

​standardizált Ginkgo biloba kivonathordozó: mikrok

Bio-Biloba tabletta Tudnivalók

​Tápanyagok 1 tablettában:  

Bio-Biloba tabletta Figyelmeztetés

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) é

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Bulat Lászlóné2023. 10. 01.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.

Anonim Felhasználó2015. 03. 18.

  kiváló termék