Dr.Chen Bioglükózamin Porc-Vita Forte Tabletta

Dr.Chen Bioglükózamin Porc-Vita Forte Tabletta

Raktáron

Porc-Vita Bioglükozamin Forte tabletta. A porcok és a csontozat egészségéért C-vitaminnal. .

3 323 Ft
egységár: 55,38 Ft / kapszula
Kosárba
EAN kód:5999561422084
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:60 kapszula
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen Bioglükózamin Porc-Vita Forte Tabletta Részletes leírás

Porc-Vita Bioglükozamin Forte tabletta - 60db

Glükozamin-MSM-kondroitin tartalmú étrend-kiegészítő tabletta. A porcok és a csontozat egészségéért C-vitaminnal.

A glükozamin-szulfát és a kondroitin-szulfát a porc szerkezeti anyagai, a porcszövet sejtközötti állományának összetevői, nagy vízmegkötő képességgel rendelkeznek. A metil-szulfonil-metán (MSM) szervesen kötött ként tartalmaz, jelen van az izmokban, inakban, ízületekben is. A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez, ezen keresztül a porcok és a csontok normál állapotának fenntartásához.

Összetevők: MSM (metil-szulfonil-metán), glükozamin-szulfát (rák eredetű), kondroitin-szulfát, mikrokristályos cellulóz (tömegnövelő), zsírsavak magnézium sói (csomósodást gátló), kukoricakeményítő, aszkorbinsav (C-vitamin), hidroxipropil-metil-cellulóz (sűrítőanyag), polietilénglikol (fényezőanyag).

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot

Adagolás: felnőttek számára naponta 2x1 tabletta, 1-3 hónapig, ügyelve a bőséges folyadék bevitelre. Tárolás: száraz, hűvös helyen.

OGYÉI notifikációs sz.: 24119/2020

 

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Reitinger Endre2023. 11. 16.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.