Protexin Gynophilus hüvelykapszula 14 db

Protexin Gynophilus hüvelykapszula 14 db

Raktáron

A GynOphilus kapszula segít a hüvely ökoszisztémájának megőrzésében (például antibiotikum szedése során), illetve helyreállításában (például a hüvelygyulladás célzott kezelését követően). .

4 378 Ft
egységár: 312,73 Ft / db
Kosárba
EAN kód:3700244200491
Márka:Protexin
Kiszerelés:14 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Protexin Gynophilus hüvelykapszula 14 db Részletes leírás

Az ép intim flóra a női nemi szervek elsődleges védvonala, meggátolja a kórokozók túlzott elszaporodását és megelőzi a méh- és függelékeinek befertőződését.

Az intim flóra számos ok miatt sérülhet, gyakran károsítják az antibiotikumok, a különböző fertőtlenítőszerek, szappanok túlzott használata, a spermicid hatású óvszerek, az intim területen elhelyezett testékszerek (piercingek) vagy a szennyezett víz.

A felbillent egyensúly következtében a savas kémhatás csökken, váladékozás, viszketés, kellemetlen szag, égő érzés, érzékenység, súlyosabb esetben bakteriális, illetve gombafertőzés okozta hüvelygyulladás (vaginitis) jelentkezhet.

A Protexin GynOphilus hüvelykapszula 109 számú Lactobacillus casei rhamnosus bacillust, más néven Döderlein bacillust, valamint prebiotikumként laktóz monohidrátot tartalmaz, amely a Döderlein bacillus szaporodásához teremt ideális körülményeket. Alkalmazásával megőrizhető, illetve helyreállítható a hüvelyflóra mikrobiológiai egyensúlya.

Alkalmazása: helyezzen fel a hüvelybe naponta kétszer egy-egy benedvesített kapszulát hét napon át, vagy esténkét egyet 14 napon át. A tünetmentes állapot fenntartása érdekében három egymást követő ciklus első felében, a menses után néhány (4-5) napig helyezzen fel egy-egy kapszulát. Alkalmazásának időtartama alatt ajánlott fehérnemű, illetve tisztasági betét használata, kerülendő a spermicidek, a spermicid hatású óvszerek és pesszáriumok használata. Az antibiotikumok egyidejű alkalmazása rontja a GynOphilus hatásosságát.

 

Protexin Gynophilus hüvelykapszula 14 db Kulcsszó

protexin gynophilus,protexin hüvelykapszula,hüvelygomba kezelése,hüvelyfolyásra gyógyszer

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 09. 04.

  Rendben tartja a hüvelyflórát, könnyű felhelyezni.

Teréz2019. 02. 28.

  Még nem használtam , de a vélemények alapján biztosan jó lehet

Anonim Felhasználó2019. 02. 27.

  Antibiotikumos kezelés után ez volt az egyetlen készítmény ami segített újra a normális kerékvágásba kerülni. Aki régóta szenved a hüvelyi pH felborulásával, csak ajánlani tudom, hogy adjon ennek is egy esélyt!

Anonim Felhasználó2019. 02. 06.

  Nem érzek javulást.

Anonim Felhasználó2018. 01. 24.

  Megbízható fürdőzés, uszoda használat esteén

Anonim Felhasználó2017. 01. 25.

  Kiváló hüvelyszárazság ellen. Ritkábban kaptam el különböző hüvelyfertőzéseket.

Anonim Felhasználó2016. 12. 15.

  Úgy érzem használ

Anonim Felhasználó2016. 11. 26.

  Tökéletes.Azt nyújtja amit ígér!

  Nincs.

Még több mutatása