Normogast Béltisztító tabletta

Normogast Béltisztító tabletta

Raktáron

Mellékhatása nincs, más gyógyszerek hatását nem befolyásolja. .

7 805 Ft
egységár: 78,05 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999543930088
Márka:Normogast
Kiszerelés:100 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Normogast Béltisztító tabletta Részletes leírás

Az eddigi hashajtókkal ellentétben ez a csak gyógynövényeket tartalmazó kicsiny tabletta új élettani hatást fejt ki, nem székletgyorsító, nem hashajtó!*

Ha este és reggel bevesszük az ajánlott adagot (2x3 db), éjszaka minden jel nélkül dolgozik, és csak másnap lehet látni a hatását, mert fellazítja a vastagbél falára lerakódott székletet és nem engedi annak további bomlását, erjedését, rothadását.

Ez azért fontos, mert a szervezet a vastagbélből, a jól feldolgozott tápanyagot felszívja, és ellátja testünk összes sejtjét megfelelő anyagokkal (vitamin, nyomelem, ásványisó, szénhidrát, fehérje, stb.). Egy lerakódásokkal teli vastagbél sosem működhet úgy, mint egy tiszta felszínű.
Az eredmény akkor igazi, amikor a salakanyag (széklet) mennyisége növekszik kb. 4-8 nap alatt fogják a kívánt hatást észlelni, és igyekezzenek fenntartani, mert sok lerakódás fog távozni.

Mellékhatása nincs, más gyógyszerek hatását nem befolyásolja.

Fogyasztási javaslat:
Napi 3x2 tabletta, étkezés előtt.
A régóta székrekedéssel küzdő szervezet kicsivel több tablettát igényel, 8–10 db-ot is az esti bevételnél. Amikor a napi rendszerességű ürítést elérték, csökkentsék a tabletták mennyiségét 4 db-ra. Egy normál kúra 2-3 hónapig is tarthat, de bármikor újra lehet kezdeni.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2023. 01. 26.

  Szuper

Anonim Felhasználó2017. 08. 27.

  hatásos