Dia-wellness Cukorhelyettesítő 1:4 500 g

Dia-wellness Cukorhelyettesítő 1:4 500 g

Raktáron

0 kalóriás édesítőszer eritritollal és sztíviával. 1 teáskanál termék édesítőereje 4 teáskanál kristálycukornak felel meg, azaz a répacukorhoz képest negyedakkora mennyiséggel ugyanolyan édesítőhatás érhető el, miközben kalóriaterhelést gyakorlatilag nem okoz a szervezetnek.

2 975 Ft
egységár: 5,95 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5998199721545
Kiszerelés:500 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dia-wellness Cukorhelyettesítő 1:4 500 g Részletes leírás

Ezzel a cukorhelyettesítővel ízesíthetünk kávét, teát vagy bármilyen italt. Mivel hőstabil használhatjuk tészták, sütemények sütéséhez vagy akár főzéshez is.


Teljesen kalóriamentes, így a legideálisabb édesítőszer diétázóknak és fogyni vágyóknak. Nincs hatással a vércukorszintre, glikémiás indexe alacsonyabb a többi cukoralkoholénál, még a xiliténél is. Egyes országokban 0 glikémiás indexűnek írják le. Nincs hatással az inzulintermelésre, így cukorbetegek nyugodt lelkiismerettel fogyaszthatják. A cukorral ellentétben nem okoz fogszuvasodást, mi több, kutatásokból kiderül, hogy nagyobb védelmet biztosít a fogaknak, mint a xilit. Íze hűs és édes, nincs utóíze.

Az eritritol teljes mértékben felszívódik a vékonybélben. A vastagbélbe csak egyszeri nagy mennyiség (több mint 80 gramm) fogyasztása esetén jut, ezért a többi cukoralkoholtól eltérően laxatív, hashajtó hatása gyakorlatilag nincs. Metabolitjai a vesén keresztül választódnak ki, a vizelettel ürülnek, de 90%-ban változatlanul hagyja el a testet.

A cukoralkoholok közül az eritritolnak van a legerősebb gombaszaporodást gátló hatása, így candida diétások is fogyaszthatják.

Asztívia, magyar nevén jázminpakóca, adja a termék négyszeres édesítőerejét az eritritolhoz. A Dél-Amerikában őshonos jázminpakóca leveleiből készült kivonat kb. 300-szor édesebb a répacukornál, természetes és szénhidrátmentes, sütésálló, sav- és lúgálló. Mindezek mellett a sztívia kivonat az erős gombaölő hatásának köszönhetően candida diétában is kiválóan alkalmazható.

Összetevők:  édesítőszer: erytritol, stevia, sucralose

Átlagos tápérték 100 g termékben: energia: 0 kJ/0 kcal zsír: 0 g amelyből telített zsírsavak: 0 g szénhidrát: 99,4 g* amelyből cukrok: 0 g rost: 0 g fehérje: 0 g só: 0,02 g * A termék nem felszívódó szénhidrátot tartalmaz.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Andira2020. 01. 24.

  Sok mindent kipróbáltam. Egyedül ez vált be. Nincs utóíz. Nagyon kevés kell belőle. Gazdaságos.Csak ajánlani tudom mindenkinek.

krisnor2020. 01. 20.

  nincs mellékíze

Anonim Felhasználó2019. 09. 26.

  nincs mellékize

krisnor2019. 09. 26.

  nincs mellékíze, sokoldalúan felhasználható, tökéletesen beleillik bármely diétába

Anonim Felhasználó2019. 02. 12.

  tökéletes cukor-helyettesítő

Anonim Felhasználó2019. 01. 28.

  Szuper izu sokaig eleg

Anonim Felhasználó2018. 12. 20.

  nem emeli a vércukor szintem,nagyon keveset kell belőle használni a megfelelő ízhez.

Krisnor2018. 12. 03.

  semmilyen mellékhatása nincs, nagyon finom.

Még több mutatása