Bionur Mosódió szer

Raktáron

Organikus mosódió héjból készült folyékony mosószer. A mosódióról köztudott, hogy szaponint tartalmaz, ami felületaktív anyagként hat. A víz felületi feszültségét megtörve kiválóan távolítja el a különféle szennyeződéseket, olajos foltokat a ruhákból.

2 719 Ft
egységár: 2,72 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999546889710
Márka:Bionur
Kiszerelés:1000 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bionur Mosódió szer Részletes leírás

Organikus mosódió héjból készült folyékony mosószer.

A mosódióról köztudott, hogy szaponint tartalmaz, ami felületaktív anyagként hat. A víz felületi feszültségét megtörve kiválóan távolítja el a különféle szennyeződéseket, olajos foltokat a ruhákból.

A Bionur mosódió szer előnye a hagyományos mosószerekkel szemben, hogy nem tartalmaz vegyszereket, kőolajszármazékot, foszfátot, klórt, színezéket és habzásgátlót sem, így érzékeny bőrűek számára is ideális a mosószer.

Színes textíliákhoz és pelenka mosásához is ajánljuk. Megóvja a színeket a kifakulástól. Kíméletesen tisztít és illatmentes.

Bionur Mosódió szer Terméktulajdonságok

Méret:260x85x85

Bionur Mosódió szer Kulcsszó

bionur,mosódió,mosódió szer,mosódió ára,mosódió dm,mosódió vélemény

Bionur Mosódió szer Összetevők

Aqua, Sodium dodecylbenzenesulfonate, Laureth-10, Aqua and Sodium Lauroyl Sarcosinate, Octadecenoic acid, Alanin, N,N-bis (carboximethyl)-, trisodium salt in water, Soap nut, Xanthan Gum, Potassium hydroxide, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazoli

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.