AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x
Viadralin kapszula

Viadralin kapszula

Márka: Viadralin
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 4 db
  • OÉTI engedélyezési szám: 13489/2013
Ezt a terméket jelenleg 10 vásárló nézi.
2112345678900
Aktuális ár:
3 461 Ft
Egységár:
865,25 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
A termék 100%-ig természetes hatóanyagokat tartalmaz!

Javasolt fogyasztás:
A kapszulát kb. 30 perccel az aktus előtt ajánlott bevenni. Az üres gyomorral való bevétel segítheti a gyorsabb felszívódást és hosszabban tartó hatást. A Viadralin hatása rövid időn belül, kb. 30 percen belül érzékelhető lehet és több napig (5-6 nap) is eltarthat.

Felmérések szerint a férfiak 30-40%-a potenciazavarral küzd, melynek súlyossága eltérő lehet és rohanó világunkban sajnos egyre több olyan káros hatás ér bennünket, melyek a férfiak szexuális teljesítőképességét jelentősen csökkenthetik. Egy férfi számára nagyon fontos a szexuális teljesítőképesség. Annak bármilyen romlása komoly stresszes állapotot idézhet elő, mely kihathat a mindennapi életünk sok más területére is.

A szexuális zavarokkal még nem küzdő férfiak esetében is javulhat a szexuális teljesítmény a Viadralin használatakor, kortól és fizikai állapottól függően.

A Viadralin kapszula összetevői:
•Panax Ginseng, 90mg
•Rhodiola Rosea, 85mg
•Anisi Core, 80mg
•Petroselini folium, 75mg
•Gelatine capsule, 75mg

Panax Ginseng radix powder 90mg A ginzeng (Panax) az ernyősvirágzatúak (Apiales) rendjébe és az aráliafélék (Araliaceae) családjába tartozó nemzetség. A kínaiak jensennek, azaz embergyökérnek hívják. Nem annyira az emberre kifejtett hatásai (szellemi és fizikai erőnlétfokozó, afrodiziákum), mint inkább a gyökér alakja miatt. Számos természetes alapanyagú potencianövelő készítmény alapanyaga. Gyökerüket évszázadok óta használják a Távol-Keleten.

Rhodiola rosea extr. 85mg más néven Rózsagyökér. Tőrózsát alkotó levelei húsosak, zöldek, de a levélrózsa közepe felé elhalványulók, a levélcsúcsok pirosas bemosódásúak, virágai aprók, fürtökben nyílnak. Fokozza az állóképességet és az erőnlétet. Serkenti az agyműködést, lassítja az agy elöregedését és segít a szexuális problémák megoldásában. Védi a szívet, jó hatású a keringési rendszerre és rákellenes hatású.

Anisi Core powder 80mg más néven Ánizsmag. Az emberek már ősi időktől fogva ismernek bizonyos növényeket, amelyek serkentik a nemi vágyakat az ánizsmag is ezek közé tartozik. A szívműködést elősegítő hatása mellett serkenti a paraszimpatikus idegrendszert, és gyorsítja a hormonkiválasztást. Regenerálja a vérkeringést, továbbá csökkenti a medence és a nemi szervek tájékán jelentkező vértolulást. Elősegítheti az erőteljesebb potencia kialakulását.

Petroselini folium powder 75mg más néven Petrezselyem. Egy apiol nevű anyagot tartalmaz, amely az erekció meghosszabbodását segítheti elő. A petrezselyemről feltételezik, hogy képes egy új élet megalkotására. Már időszámításunk előtt is afrodiziákumként termesztették, a középkorban petrezselyem szárával szerelmi varázslatokat űztek, a gyökerét pedig szexualitásra ösztönző hatása miatt használták.

Gelatine capsule 75mg más néven Zselatin kapszula. A legelterjedtebb zselésítő anyag, ezért élelmiszerekben, gyógyszerekben és étrend-kiegészítőkben nagyon széles körben alkalmazzák. A Viadralin esetében a kapszula bevonatalánál használják, mert így a kapszula könnyebben lenyelhető. Az e fajta termékek 99,9%-a zselatin kapszulában van. Teljes mértékben biztonságos és semmilyen mellékhatása nincsen.
Figyelmeztetés
Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!