Bioaktív Kékjód

Bioaktív Kékjód

Raktáron

A prof. dr. Török Szilveszter által kifejlesztett Bioaktív Kékjód+ étrend-kiegészítő készítmény alkalmas a jódhiány megelőzésére és a jódpótlásra minden korosztály számára. Több évtizedes tudományos kutató-fejlesztő munkával és számos állatkísérlettel igazolt Bioaktív Kékjód+ egyszerűen adagolható, gazdaságos, jól tárolható, íztelen, szagtalan, stabil, nem toxikus, nem illékony, intelligens készítmény.

6 410 Ft
egységár: 213,67 Ft / db
Kosárba
EAN kód:59929765
Kiszerelés:30 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bioaktív Kékjód Részletes leírás

A prof. dr. Török Szilveszter által kifejlesztett Bioaktív Kékjód+ étrend-kiegészítő készítmény alkalmas a jódhiány megelőzésére és a jódpótlásra minden korosztály számára.

Több évtizedes tudományos kutató-fejlesztő munkával és számos állatkísérlettel igazolt Bioaktív Kékjód+ egyszerűen adagolható, gazdaságos, jól tárolható, íztelen, szagtalan, stabil, nem toxikus, nem illékony, intelligens készítmény.

A Bioaktív kékjód+ ajódhiányos állapotok megelőzésére szolgáló jódpótlásra (profilaxis) tökéletesen megfelel, mert ebben az állapotában a jód az összes toxikus hatását elveszíti, nem vált ki jódérzékenységet, nekrózist, biológiailag a legaktívabb formáját veszi fel, kitűnően felszívódik, nincs túladagolási veszélye, kórokozók szaporodását gátló hatása jelentős, stabil, nem illékony, nem bomlékony, nincs kellemetlen szaga és íze. Amikor elegendő a szervezet számára, akkor a szervezet a felesleget kiüríti.

A magyar és az Európai Uniós szabályozások nem teszik lehetővé, hogy egy-egy készítményt úgy tüntessünk fel, mintha az megoldana vagy megelőzne egészségügyi szempontból fontos hiánybetegségeket. Ennek megfelelően mi sem állítunk olyasmit, hogy a Bioaktív Kékjód+ a megoldás minden jóddal kapcsolatos gondunkra. Azt azonban kijelenthetjük, hogy a Bioaktív Kékjód+ az élő szervezetek számára legkedvezőbb formában, szerves állapotban tartalmaz jódiont, melynek egyetlen cseppje 50 mikrogramm aktív jódionnak felel meg.

A szervezet jódszükséglete:
(a WHO, UNICEF és a Nemzetközi Jódbizottság ajánlása)
Korosztályok            µg/nap               Bioaktív kékjód+[csepp/nap]
Óvodások                      100                                       2
Iskolások (7-10 év)        100                                       2
Iskolások (11-14 év)      150                                       3
Felnőttek                       150                                       3
Áldott állapotban            150                                       3
Szoptatás alatt               200                                       4

A kék színű, íztelen kolloid oldat nem csíp, nem mar, és egy üveg kb. 200 napra biztosítja egy felnőtt ember jódpótlását.

Minőségét megőrzi: a gyártástól számított 12 hónapig. (a lejárati dátum a címkén feltüntetve).

Tárolás: hűvös helyen, 4-20 ˚C között. Felbontás után 6 hónapon belül felhasználandó!

Felhasználás: étkezés előtt nyelvre cseppentve, vagy a napi előírt mennyiséget cseppentse egy pohár tiszta vízbe, és igya meg. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! Gyermekek elől elzárva tartandó!

Használat előtt felrázandó!
Pajzsmirigy túlműködés esetén szedése nem ajánlott.
A szedés megkezdése előtt kérdezze meg kezelőorvosát!

Kik szedhetik a Bioaktív Kékjód+-t és hogyan?
A Bioaktív Kékjód+ a jódhiány pótlására ajánlott, és kizárólag az előírt mennyiségben szedhető! Kortól, állapottól és az előírásoktól függően napi 1 vagy 2 vagy 3 cseppet nyelvre cseppentve lenyelni, vagy kevés tiszta vízbe cseppentve öblögetve lenyelni naponta egyszer étkezés előtt. A készítményt minden használat előtt jól fel kell rázni.

A Bioaktív Kékjód+ egy cseppje 50 µg aktív jódnak felel meg. Fogyasztható úgy is, hogy egy liter tiszta vízbe cseppentjük az előírt napi adagot és azt a nap folyamán megisszuk.

A pajzsmirigy fokozott működése (hipertireózis)pajzsmirigy gyulladás illetve L-tiroxin szedése esetén a jódpótlásról feltétlenül egyeztessen kezelőorvosával.

Kiegészítő étrendi javaslatok:
A szelén (Se) szerepe. Szelénhiány esetén a pajzsmirigy-funkció romlik, mivel csökken a T3 hormon felszabadítása. A jód pótlásán kívül tehát szelénpótlás is ajánlott a gyorsabb regenerálódás érdekében. A tengeri eredetű táplálékok (halak, rákok, algák, tengeri káposzta) természetes jódban gazdagok, ezért fogyasztásuk ajánlatos. A keresztesvirágúak pl. a káposztafélék (fejes káposzta, kelkáposzta, karfiol, brokkoli, kínai kel, bimbós kel) karalábé, retek, torma, kerti zsázsa, tarlórépa, a fehér és fekete mustár goitrogén tulajdonságúak, tehát golyvát (pajzsmirigy megnagyobbodást) okozhatnak. Fogyasztásuk visszafogása javasolt a jódhiányosok esetében.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 10. 18.

  Rendben tartja a pajzsmirigyem működését.

  Nincs ilyen.

Anonim Felhasználó2019. 02. 01.

  Megfelelő jódszintet biztosít, színtelen, szagtalan, nem lehet túl adagolni és nincs mellékhatása. Magyar találmány és gyártmány!

Anonim Felhasználó2018. 10. 25.

  Most kezdtem el használni, nem tudom milyen

Anonim Felhasználó2016. 03. 18.

  tiszta forrásból származik.

Anonim Felhasználó2015. 12. 22.

  Nekem sokat segít, mert pajzsmirigyem nem működik jól., de 8 hónapja nem szedek gyógyszert, és kiválóak az eredményeim.

Anonim Felhasználó2015. 12. 17.

  javult a tsh eredményem

Anonim Felhasználó2015. 01. 18.

  jó a pajzsmirigyre