NKO Krill Omega-3 gélkapszula

NKO Krill Omega-3 gélkapszula

Nincs raktáron

Az 5 legfontosabb dolog, amit tudni érdemes a 100% tisztaságú NKO® Krill-Omega3 krill olajról: 1. Az NKO® Krill-Omega3 a szabadalmaztatott kivonási eljárásnak köszönhetően kevesebb mint  0, 001% oldóanyag maradékot tartalmaz más krill termékek 3%-ához képest.

Kosárba
EAN kód:5999883267943
Márka:Krill Omega3
Kiszerelés:60 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

NKO Krill Omega-3 gélkapszula Részletes leírás

Az 5 legfontosabb dolog, amit tudni érdemes a 100% tisztaságú NKO® Krill-Omega3 krill olajról: 
1. Az NKO® Krill-Omega3 a szabadalmaztatott kivonási eljárásnak köszönhetően kevesebb mint  0,001% oldóanyag maradékot tartalmaz más krill termékek 3%-ához képest.
2. A sarki krill egy, a Déli sark vizeiben élő rákfajta. Ezekben az állatokban az omega 3 zsírsavak fokozzák a sejtek rugalmasságát, segítik az egészséget támogató bioaktív anyagok jobb felszívódását. Sokkal kevésbé hajlamosak oxidációra, mint a hagyományos triglicerid formában található omega 3 zsírsavak.
3. A 100 % tisztaságú NKO® Krill-Omega 3 halászati bázisa a világ legtisztább vizei közé tartozik, innen látja el Önt omega 3 zsírsavval. Természetes antioxidánsokban és astaxanthinban bővelkedve támogatja az egészségét.
4. A 100% tisztaságú Neptune Krill Olaj különbözik más tengeri olajoktól abban, hogy a benne található omega-3 zsírsavak amphiphilic természetüknek köszönhetően kiváló szállítórendszerként működnek.
5. A 100 % tisztaságú NKO®Krill-Omega3 gyártója úttörő kutatásokat és fejlesztéseket valósít meg a természetes, tengeri eredetű krill kivonatok területén. Környezettudatos működése mellett a kardiovaszkuláris és neurológiai betegségekkel szembeni védekezést tűzte ki célul

Miért fogyassza a 100 % tisztaságú NKO®Krill-Omega3-at?
• Mert elősegítheti a szervezet immunválaszait,
• Mert nem avasodik, mint az egyéb halolaj készítmények,
• Mert nem terheli a májat; vízben oldódik,
• Mert elősegítheti az idegi működést és az általános jó közérzetet.
• Mert nincs benne semmilyen tartósítószer, mint a könnyen avasodó halolajokban
• Mert segítheti az ízületek működését és az általános mozgékonyságot

Adagolás: Naponta 2X1 kapszula, főétkezések előtt k. Fél órával, bő vízzel lenyelni. A napi mennyiséget ne lépje túl!

Energiatartalom: 100 g termékben: 2635 kj (641 Kcal).
Minőségét megőrzi: lásd a doboz alján.
Tárolás: Száraz hűvös helyen tárolandó.
Allergének: Ne szedje a terméket ha allergiás, vagy érzékeny a tenger gyümölcseire, halakra, vagy az összetevők bármelyikére.
Alkoholtartalom: nincs.
Származási hely: Kanada.
Fő összetevők származási helye: Antarktisz.

Figyelem! 
Ne szedje a terméket ha allergiás, vagy érzékeny a tenger gyümölcseire, halakra, vagy az összetevők bármelyikére. Ne szedje a készítményt ha antikoagulansokat szed! A termék kisgyermek elől gondosan elzárva tartandó! A készítmény várandós nőknek, szoptatós anyáknak nem ajánlott. Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Borbála2016. 10. 20.

  Csoda jó!!!

Borbála2016. 10. 20.

  Csoda jó!!!

Szalay Dezső2015. 12. 01.

  Szagtalan, alakja és felülete miatt könnyű lenyelni.

Anonim Felhasználó2015. 05. 21.

  Ár érték arányban a legjobb a piacon. Mondom ezt úgy hogy már 3 krillolaj kapszulát próbáltam...

Anonim Felhasználó2015. 03. 27.

  Használtam más krillolaj kapszulát is ami hatásosabb volt egy hét után,de lehet, hogy ennek a terméknek több időt kell adnom, mint egy hét.

Szöszi2015. 01. 17.

  Ugyancsak szívműtétem óta szedek rendszeresen Omega-3-at. Ezt még nem próbáltam. Most kezdtem el szedni, mert megnyerőnek találtam, amit róla olvastam.

Gyurma2014. 12. 25.

  kiegyensúlyozottá, összeszedetté tesz