Nasara Kineziológiai tapasz kék

Nasara Kineziológiai tapasz kék

Nincs raktáron

A Nasara kineziológiai tapasz egy gyógyászati segédeszközként használt rugalmas pamutanyagból készült, bőrre ragasztható szalag, amely segítségével a fájdalom és a mozgáskorlátozottság rövid időn belül, mellékhatások nélkül csökkenthető.

Kosárba
EAN kód:8809095690606
Márka:Nasara
Kiszerelés:1 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Nasara Kineziológiai tapasz kék Részletes leírás

Nasara kineziológiai tapasz egy gyógyászati segédeszközként használt rugalmas pamutanyagból készült, bőrre ragasztható szalag, amely segítségével a fájdalom és a mozgáskorlátozottság rövid időn belül, mellékhatások nélkül csökkenthető. 

A Nasara kineziológiai tapasz egy csúcsminőségű, 100%pamutanyagból készült, légáteresztő, bőrbarát orvosi akril ragasztóréteggel ellátott tapasz. A rugalmas tapasz 140-160%-ban hosszirányban nyújtható, könnyen rögzíthető, jól tapad, tartós. Alkalmazása egyszerű, a szakszerűen felhelyezett tapasz 4-5 napig is tart. Kényelmes viselet, rugalmassága miatt együtt mozog a test szöveteivel, nem akadályoz a mozgásban, vízi sportok esetén is használható. Bőrirritációt nem okoz, könnyen eltávolítható.

Hatása: 
A kineziológiai tapasz hatására a bőr és a szövetek fellazulnak, a nyirokfolyadék áramlása intenzívebbé válik, javul a vérkeringés, és a fájdalom receptorokra nehezedő nyomás csökken. A tapasszal stabilizálhatjuk az izmokat, ízületeket, csökkenthetjük a sérült szövetek terhelését, megakadályozhatjuk az izomgörcsök kialakulását, illetve csökkenthetjük a gyulladások bekövetkezésének lehetőségét.

A kineziológiai tapasz tulajdonságai:

•100% pamutból készült
•vastagsága, súlya a bőrhöz hasonló
•légáteresztő, így a bőr szabadon lélegezhet
•a tapadást hőérzékeny orvosi akril ragasztó biztosítja
•rugalmas, hosszanti irányban saját méretének 140-160%- ára nyújtható
•mérsékelten vízálló, vízi sportok esetén is használható
•könnyen rögzíthető, jól tapad, tartós
•nemzetközi DOSB és DAASM minősítéssel rendelkezik

Felhelyezés, használata, eltávolítás:
•A kívánt hatás elérése érdekében a megfelelő felhelyezéshez szakértői (taping módszerekben jártas terapeuta) segítség ajánlott!
• Használat előtt győződjön meg róla, hogy a bőrfelület száraz és zsírmentes legyen,
• Az erős szőrzetet a jobb tapadás érdekében távolítsa el,
• A taping technikától függően vágja le a kívánt darabokat a tekercsből,
• A tapasz végeit a jobb tapadás és a kényelmesebb viselet érdekében kerekítse le,
• Távolítsa el a papírréteget, helyezze fel a tapaszt a bőrfelületre, majd enyhe dörzsöléssel aktiválja a ragasztóréteget.
• A szakszerűen felhelyezett tapasz napi 24 órán keresztül 4-5 napig a bőrfelületen marad.
• Fürdést, zuhanyzást követően a nedves szalagot érdemes hajszárítóval megszárítani.
• 4-5 nap elteltével a tapasz vízzel benedvesítve fájdalommentesen eltávolítható. Húzza le a tapaszt a szőrzet növekedésének irányába a bőr ellentartásával.

Tárolási instrukciók:
Száraz, hűvös helyen tárolandó. A tartós közvetlen napsütés, magas hőmérséklet (35 Celsius felett) vagy magas páratartalom (65 % felett) ronthatja minőségét.

Mellékhatás:
A kineziológiai tapasz használatának nincsenek ismert mellékhatásai, de nyílt bőrsérülés, pikkelysömör, akril-allergia esetén valamint a terhesség első három hónapjában használata nem ajánlott.

Nasara Kineziológiai tapasz kék Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:6
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Nasara Kineziológiai tapasz kék Kulcsszó

nasara,kineziológiai tapasz,kineziológiai szalag,ízületi fájdalmak kezelése,izomfájdalom

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2015. 08. 14.

  még korai