Biogold Lenmagolaj salátaolaj

Biogold Lenmagolaj salátaolaj

Raktáron

A lenmagolaj 50-52%-át teszi ki az alpha-linolénsav, vagyis az omega-3 zsírsav. Ezt az esszenciális zsírsavat az emberi és állati szervezet nem képes előállítani, ezért mindenképpen táplálékkal kell felvennie.

1 616 Ft
egységár: 6,46 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999883161586
Márka:Biogold
Kiszerelés:250 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biogold Lenmagolaj salátaolaj Részletes leírás

A lenmagolaj 50-52%-át teszi ki az alpha-linolénsav, vagyis az omega-3 zsírsav. Ezt az esszenciális zsírsavat az emberi és állati szervezet nem képes előállítani, ezért mindenképpen táplálékkal kell felvennie.

A len ebből a szempontból egyedülállónak számít, mivel egyéb élelmiszerekben (pl. szójában, tengeri halakban) sokkal kisebb mennyiségben fordul elő ez a zsírsav, így tehát a len számít az omega-3 zsírsav elsődleges forrásának.

A lenmagolaj Alfa-linolénsavban, E-vitaminban, béta-karotinban gazdag, melyek antioxidáns hatásuknál fogva a legértékesebb olaj.

A lenmagolaj enyhén sárgás színű, kicsit kesernyés ízű.

A népi gyógyászat előszeretettel alkalmazza, szívbetegség kezelésére, egészséges bőr, haj és köröm megvédésére, ekcéma, pikkelysömör, leégés kezelésére, terméketlenség, menstruációs görcsök megszüntetésére, egyes idegrendszeri betegségek kezelésére. A lenmagolaj magas telítetlen zsírsavtartalmánál fogva alkalmas az érelmeszesedés megelőzésére, a vér koleszterin szintjének csökkentésére. F vitamint tartalmaz, mely ápolja a száraz bőrt és a fakó, töredezett hajat.

A lenmagolaj további előnyös tulajdonságai közé tartozik, hogy nagy mennyiségben tartalmaz lignant. Ez a fitohormon előanyaga azoknak az ösztrogéneknek, amelyek segítik megakadályozni számos tumorfajta kialakulását és terjedését. Sejtvédő, antioxidáns tulajdonsága révén a lignan hatásosan alkalmazható a daganatos és szív-érrendszeri betegségek megelőzésében és kezelésében.
Hatásos adagja naponta 15-45 ml,
Felbontás után hűtőben tárolandó.

Biogold Lenmagolaj salátaolaj Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:1
Csomagolási mértékegység:darab/karton
Kulcsszó:Biogold,lenmagolaj,lenmag,lenmagolaj ár,salátaolaj

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Biró Lajosné2019. 05. 16.

  Nagyon szeretem a salátára,Minden olaj, de a lenmag főként, nagyon egészséges.

Era2017. 04. 24.

  egészséges termék

Anonim Felhasználó2016. 11. 28.

  Szerintem nagyon jó termék.

Anonim Felhasználó2016. 08. 05.

  omega 3 miatt

Timtilla2016. 06. 12.

  Megbízható helyről származik.Az ára kitűnő.Napi 1 tk. fedezi az omega3 szükségletet.

Anonim Felhasználó2016. 05. 27.

  Salátákra öntöm, fontos az omega 3.

Anonim Felhasználó2016. 01. 27.

  kevésbé rossz izű, mint más lenmagolal

Anonim Felhasználó2015. 11. 25.

  Ez is hashajtásra szolgál (reggel 1 kanál)végre kevésbé rossz ízű, mint a sima lenmagolaj

Még több mutatása