Naturmind Chia mag 200 g

Naturmind Chia mag 200 g

Raktáron

Az azték zsálya, azaz a chia magja az egyik legjobb növényi Omega-3 forrás. Ezen kívül magas az ásványi anyag tartalma és értékes rostforrás. .

899 Ft
egységár: 4,49 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999559312243
Kiszerelés:200 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturmind Chia mag 200 g Részletes leírás

A chiamag vagy asztékzsálya mag egyre elterjedtebb alapanyag hazánkban is, ami nem is csoda, hiszen számos kedvező hatással bír és széles körben felhasználható.

A chiamag nagyon gazdag tápanyagokban. Nagyon jó fehérjeforrás, gazdag omega-3 zsírsavakban és rostokban is. Ezeken kívül számos ásványi anyagot és vitamint, antioxidánst tartalmaz, amelyek tovább növelik az értékét. Számos pozitív egészségre gyakorolt hatást tulajdonítanak chiamagnak, például hozzájárulhat az egészséges idegrendszer működéséhez, támogathatja a szív- és érrendszert és az emésztésre is jó hatással van. Ezen kívül, mivel igen alacsony a szénhidrát és magas a rosttartalma, cukorbetegek is fogyaszthatják. 

Felhasználás: A chiamagnak nagyon erős a vízmegkötő-képessége, így a tömege tízszeresére is képes megduzzadni. Ezáltal gélt képez, ami alkalmas a tojás helyettesítésére tészták, sütemények, vagdaltak készítésekor. A chiamagból készült puding egyre elterjedtebb, hiszen számos módon variálható, kedvünk szerint ízesíthető. Többféle sütemény is készíthető belőle. A kis fekete magok belekeverhetők turmixokba, smoothie-kba, levesekbe, kásákba, müzliszeletekbe, kenyerekbe, péksüteményekbe.

Összetevők: chia mag fekete 

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

F. V.2023. 03. 30.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.

Flóra2018. 09. 18.

  Széleskörű felhasználási lehetőség.

Dóra mama2018. 06. 23.

  szeretem a chia pudingot, mivel ráadásul egészséges

Anonim Felhasználó2018. 04. 27.

  Sok jó ásványianyag tartalma miatt. Egészséges életmódhoz mindenképp ajánlom.

klaresz2018. 04. 19.

  Ásványi anyag és emésztésre gyakorolt hatása jó.

Anonim Felhasználó2017. 11. 03.

  A jól ismert minőség

Anonim Felhasználó2017. 09. 27.

  hidratálja a bőröm és segíti az emésztést.

Anonim Felhasználó2017. 07. 01.

  régóta használom, kiváló italok készítéséhez is

Még több mutatása