Vita Crystal slim coffee 210 g

Vita Crystal slim coffee 210 g

Raktáron

Különleges, valódi zöldkávé és őrölt, pörkölt kávékeverék. Gátolja a zsírlerakódást. Hozzájárulhat a tökéletes fogyáshoz.

5 216 Ft
egységár: 24,84 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999567720450
Kiszerelés:210 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vita Crystal slim coffee 210 g Részletes leírás

Vita Crystal Slim Coffee - 210 g

Különleges, valódi zöld kávé és őrölt, pörkölt kávékeverék, amely biztosítja a kávézás kellemes élményét, miközben aktív hatóanyagai révén testsúly csökkenést eredményez.

– A zöld kávészemek magas klorogénsav tartalma a klinikai megfigyelések alapján alkalmas testsúly csökkentő diéták kiegészítésére.
– Gátolja a zsírlerakódást.
– Folyamatos fogyasztása (napi 2-3 csésze) nem okoz hirtelen változást, hozzájárulhat a tökéletes fogyáshoz.

Zöld kávé:
Zöld kávé fogyasztása már néhány héten belül látványos fogyást indít el, akár anélkül, hogy valaki változtatna megszokott életvitelén vagy étkezési szokásain. A zöld kávé fő hatóanyaga, a klorogénsav az étkezést követően lelassítja a glükóz (cukor) felszívódását, és elősegíti, hogy a táplálkozás során bevitt felesleges mennyiségű szénhidrátok ne raktározódjanak el zsír formájában, illetve a már elraktározódott zsírt energiaforrásként használja fel a szervezet. A zöld kávé a zsírsejtek méretét is csökkenti, így kiválóan javíthatja a zsír-izom arányt, és segít elérni az ideális testtömeg indexet. Felpörgeti a lassú anyagcserét, meggátolja a zsírok felszívódását, és serkenti az emésztést.

Javasolt fogyasztás:
Napi 1-3 csésze.

Tájékoztatás
Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.