Bioextra Echinacea cseppek

Bioextra Echinacea cseppek

Raktáron

Évek óta Európa 10 legkedveltebb gyógynövénye között van, immunerősítő hatását az EU gyógynövényekkel foglalkozó tudományos szervezete (ESCOP) igazolja.   Nem csak a megfázás tüneteit enyhíti, hanem aktívan segíti a szervezetünket a vírusok, baktériumok elleni harcban.

2 975 Ft
egységár: 59,5 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5997367700368
Kiszerelés:50 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bioextra Echinacea cseppek Részletes leírás

Évek óta Európa 10 legkedveltebb gyógynövénye között van, immunerősítő hatását az EU gyógynövényekkel foglalkozó tudományos szervezete (ESCOP) igazolja.  Nem csak a megfázás tüneteit enyhíti, hanem aktívan segíti a szervezetünket a vírusok, baktériumok elleni harcban.

 

Az indián gyógyítók évszázadok óta alkalmazzák fertőzéses betegségek ellen, valamint sebkezelésre, a tudomány pedig az utóbbi évtizedekben igazolta a tapasztalatra alapozott hiedelmeket. Serkenti a fagocitózist, a limfociták aktivitását, ezáltal gyorsítja a fertőzésekre adott immunválaszt és növeli annak mértékét.

 

Mind baktériumok, mind pedig vírusok ellen hatékony.

 

Helyes használat: Megfázás, nátha jellegű betegségek esetében a fertőzés korai szakaszában való alkalmazása bizonyítottan lerövidítette a betegség lefolyását és enyhítette a tüneteit. Akkor kezdjük szedni, amikor érezzük, hogy „bújkál bennünk valami”, és addig szedjük, amíg ez az érzés elmúlik.

 

Külsőleg, krémként alkalmazva kitűnő sebkezelő, nem csak antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatása miatt, hanem mert serkenti a bőrt „újragyártó” fibroblaszt sejteket is.

 


Használati javaslat: 3X20 csepp (3ml)2dl folyadékban hígítva. Ne használja több mint 14 egymást követő napon. Napi adag 3x20csepp 150mg kivonatot tartalmaz, ami hozzávetőleg 600mg friss növénnyel egyenértékű.Ne fogyasszon a készítményből az ajánlott mennyiségnél többet! 

Tárolás: száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva. Minőségét megőrzi (hó/év) a doboz alján feltüntetett ideig.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 02. 08.

  Sok vitamint szedünk így nem tudhatom, hogy mitől nem vagyunk influenzásak, de biztosan ettől a terméktől sem

Heni2015. 11. 23.

  Természetgyógyász ajánlására kezdtük szedni. Még nem tudok nyilatkozni a hatásáról.