Biogold Bio Máriatövismag olaj

Biogold Bio Máriatövismag olaj

Raktáron

Hidegen sajtolt bio máriatövismag olaj 100ml Adagolás: 80 kg testsúlyig NAPI 1, 5 ml (mokkáskanálnyit) 80 kg felett NAPI 3 ml (kávéskanálnyit) reggel éhgyomorra, szájban nyállal jól elkeverve, kúraszerûen 1 kúra 50 ml 80 kg testsúlyig, felette 100 ml, majd egy hét szünet után a kúrát érdemes megismételni.

1 748 Ft
egységár: 17,48 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999883161425
Márka:Biogold
Kiszerelés:100 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biogold Bio Máriatövismag olaj Részletes leírás

Hidegen sajtolt bio máriatövismag olaj 100ml

Adagolás:
80 kg testsúlyig NAPI 1,5 ml (mokkáskanálnyit)
80 kg felett NAPI 3 ml (kávéskanálnyit)
reggel éhgyomorra, szájban nyállal jól elkeverve, kúraszerûen
1 kúra 50 ml 80 kg testsúlyig, felette 100 ml, majd egy hét szünet után a kúrát érdemes megismételni. Tilos a használata angina pectorisban, pajzsmirigytúltengésben, aritmiában szenvedőknek, valamint kismamáknak és szoptató anyukáknak.

Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Felbontás után hűtőben tárolandó.

Máriatövismag olaj

A máriatövis alkalmazása a máj megbetegedéseinek kezelésében évszázados hagyományokra nyúlik vissza. A népi gyógyászatban használják idült májgyulladás, a máj kötőszöveti megbetegedése, valamint májzsugor, vegyszerek okozta májkárosodás esetén. Böjtkúrák kiegészítőjeként segíti a méregtelenítést.

A máriatövis magja háromféle módon fejti ki hatását: védi a májat a szennyező anyagoktól, segíti a méregtelenítést, a máj sejtjeinek regenerálódását, valamint új májsejtek képződését.

A máriatövis magjának májra gyakorolt jótékony hatása a Sylimarin nevű flavonoidnak köszönhető, mely segíti a károsodott májsejtek helyreállítását, így a máriatövismag hozzájárul a vírusos májgyulladás (hepatitis), a májzsugorodás (cirrózis) kezeléséhez, segít megvédeni a májat a különböző mérgektől, káros környezeti hatásoktól, valamint tartós gyógyszerfogyasztás általi terheltségtől, segíti a gyógyszermaradványok kiürítését. Daganatos megbetegedések esetén is segítheti a máj védelmét.

A máriatövis (Silybum marianum) használata a máj problémáinak kezelésére az ókori Kínába és Görögországba nyúlik vissza.

Számos előnyös tulajdonsága van a máriatövis hatóanyagainak: védik a májat a szennyező anyagoktól, segítik a máj sejtjeinek regenerálódását és az új sejtek képződését.

A máriatövis legfőbb hatóanyaga a Silymarin -melynek fő alkotórésze a Silibinin- erős antioxidáns hatással rendelkezik, ezáltal segít megvédeni a szervezetet a káros szabadgyököktől, a máj sejtjeinek sérülésétől. A máriatövis hatóanyagai más anyagok antioxidáns hatását is erősítik. Ilyen a glutation, mely fontos szerepet játszik a máj méregtelenítésében.

A máriatövis hatásai

A máj védeleme

A máriatövis magja bioflavonoid komplexet, Silymarint tartalmaz, mely megújítja a sérült májsejteket, és megvédi azokat a káros hatásoktól. A Silymarin más vegyületekkel is kölcsönhatásba lép, ezáltal felgyorsítja a folyamatokat a májban, úgyis mint a fontos anyagok szintézisét. Így a máriatövis hatóanyagai hozzájárulnak a cirrózis, a hepatitis elleni küzdelemhez, ezen kívül eltávolítják a májból a zsíros lerakódásokat, melyek az egész szervezetre káros hatással bírnak.

Környezeti hatások

A máriatövis pozitív hatásai között szerepel, hogy plusz védelmet nyújt a rossz környezeti hatásokkal szemben, segít ellensúlyozni a szennyezések, valamint a gyógyszerek szervezetre gyakorolt negatív hatásait.

Rákos megbetegedések

A máriatövis méregtelenítő, gyulladásgátló- és antioxidáns hatása révén védi a szervezetet, segít megelőzni az oxidációs folyamatokat, melyek károsítják a test sejtjeit. Kemoterápiás kezelés alatt segíti a máj védelmét.

Alkoholfogyasztás

A máriatövis segít az alkohol által okozott zavarok kezelésében a másnaposságtól a hosszan tartó alkoholfogyasztás következményeiből való felépülésig. Az alkohol fogyasztása nagy mennyiségben mérgezést okoz, károsítja a máj szöveteit, melynek következtében a máj egy idő után nem képes ellátni funkcióját. A máriatövis védi a sejteket, segíti a regenerálódásukat, a gyorsabb felépülést.

Gombamérgezés

A máriatövis hagyományos alkalmazási területe a gyilkos galóca által okozott mérgezés kezelése. A máriatövis mérgezést követő azonnali alkalmazása megakadályozhatja a súlyos májkárosodás kialakulását, valamint csökkentheti annak mértékét.

Biogold Bio Máriatövismag olaj Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:1
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Biogold Bio Máriatövismag olaj Kulcsszó

Biogold,máriatövismag olaj,bio máriatövismag olaj,májvédő

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

L. Mártonné2022. 10. 31.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.

Anonim Felhasználó2020. 01. 31.

  jól méregtelenít

Anonim Felhasználó2019. 07. 20.

  Jó minőség,kiváló ár-érték arány!hatása kiemelkedően jó!!

Ákos2019. 04. 02.

  Kiváló minőségű!

Anonim Felhasználó2019. 03. 12.

  Jó ára van

Anonim Felhasználó2018. 12. 08.

  Egy hét után felelőtlenség volna véleményt mondanom.

Magdi2018. 10. 03.

  kiváló

Balazs Jozsef2018. 09. 15.

  Szamomra nagy segitseg, hiszen 200 egyseggel csokkentette a maj funkciot.

Még több mutatása