Biogold Bio Szőlőmagolaj

Biogold Bio Szőlőmagolaj

Raktáron

A BIOGOLD bio hidegen sajtolt szőlőmag olaj E-vitaminban és procyanidinokban különösen gazdag. A procianidin a C- és B-vitamin, valamint a béta-karotin mellett ma a legismertebb gyökfogó, tehát antioxidáns.

1 748 Ft
egységár: 17,48 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999883161142
Márka:Biogold
Kiszerelés:100 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biogold Bio Szőlőmagolaj Részletes leírás

A BIOGOLD bio hidegen sajtolt szőlőmag olaj E-vitaminban és procyanidinokban különösen gazdag. A procianidin a C- és B-vitamin, valamint a béta-karotin mellett ma a legismertebb gyökfogó, tehát antioxidáns. Az erek védelmezője

BIOGOLD bio hidegen sajtolt szőlőmag olajat a Balaton Felvidéken termelt cabernet sauvignon kék szőlő magjából gyártjuk.
A bio szőlőmag kivonását és a szőlőmag hidegen préselését saját kifejlesztésű kíméletes technológiával gyártjuk. Ezáltal a szőlő magvakban lévő értékes antioxidánsok és vitaminok nem károsodnak.

A BIOGOLD bio hidegen sajtolt szőlőmag olaj E-vitaminban és procyanidinokban különösen gazdag. A procianidin a C- és B-vitamin, valamint a béta-karotin mellett ma a legismertebb gyökfogó, tehát antioxidáns. A szőlőmag olajban lévő vitaminok és antioxidánsok megerősíti a vérereket és a hajszálerek falait, csökkenti a LDL (rossz) koleszterin szintjét ezáltal is csökkentve a trombózisveszélyt. Javítja a látást, megelőzheti a szürkehályog kialakulását, megvédi a sejtek genetikai anyagát a káros hatásoktól. A férfiaknak prosztataproblémák és impotencia esetén, a nőknek a változó kor alatt érdemes szőlőmagolajat fogyasztani. Az agyér-elmeszesedésben szenvedők emlékezetét is javíthatja. Gyulladásgátló hatású, erősíti a szervezet stressz-ellenálló képességét, csökkenti az öregedési folyamatokat!

Külsőleg használva a szőlőmag olaj könnyen és mélyen beszívódik a bőrbe. Speciális tulajdonsága, hogy képes regenerálni a szövetekben lévő kollagént, így megelőzhető vele a korai öregedés, használatával simább és rugalmasabb marad a bőr – masszázsoknál előszeretettel alkalmazzák. Mivel nagyon könnyen és gyorsan felszívódik, száraz bőr ápolására nagyon ajánlják. Fürdés után kenjük be magunkat vele és körülbelül 20 percig hagyjuk hatni, ezután pedig mossuk le langyos vízzel. Úgy is hatásos, ha a testápolónkat turbózzuk fel vele. A szőlőmag olaja bizonyítottan erősíti a hajhagymákat.

Felhasználási javaslat: naponta 1-2 kávéskanállal
Felbontás után hűtőben tárolandó.

Biogold Bio Szőlőmagolaj Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:12
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Biogold Bio Szőlőmagolaj Kulcsszó

Biogold,szőlőmagolaj,szőlőmag,bio szőlőmagolaj,bio olaj

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2020. 02. 04.

  rákellenes

Anonim Felhasználó2016. 09. 28.

  Az íze finom,de hatásáról még nem tudok nyilatkozni mert még nem rég óta iszom

Anonim Felhasználó2016. 05. 29.

  Nagyon jól érzem magam. Ajánlom

Anonim Felhasználó2016. 02. 26.

  Én a hasamra és a combomra használom. Jó alaposan be szoktam masszírozni. Eddig még csak 4-szer hasznàltam, de kijelenthetem, hogy feszesíti a bőrt.

Anonim Felhasználó2015. 08. 18.

  Nagyon jó minőségű, és nagyon egészséges.

istván2015. 03. 17.

  Még az elején tartok, meglátom.De semmi rosszat nem tudok ellene felhozni.