Ayura Herbal Instant steviás kávékeverék

Ayura Herbal Instant steviás kávékeverék

Raktáron

​1. Pálma tej, tejporA Cappuccino tejet nem tartalmaz, pálma tejporral helyettesítik, így bátran fogyaszthatják a tejcukor érzékenyek is. Jelentős mennyiségben tartalmaz E-vitamint, de tartalmaz K-vitamint is illetve béta-karotint.

2 137 Ft
egységár: 213,67 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999886087043
Márka:Ayura Herbal
Kiszerelés:10 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ayura Herbal Instant steviás kávékeverék Részletes leírás

1. Pálma tej, tejpor
A Cappuccino tejet nem tartalmaz, pálma tejporral helyettesítik, így bátran fogyaszthatják a tejcukor érzékenyek is.

Jelentős mennyiségben tartalmaz E-vitamint, de tartalmaz K-vitamint is illetve béta-karotint. 
Ásványi anyagok: vas, cink, kálium és nátrium.

2. Arabica Instant Coffee (azonnal oldódó kávé)
Évszázadok óta a legkiválóbb kávéfajta magjából készített kávé az arabica. Az ínyencek körében az arabica finomabb és a legjobb minőségű kávébab hírében áll. Ízében és aromájában felülmúlja bármelyik más kávéfajtát. Ezzel a kávéval megtapasztalhatjuk a kávézás tökéletességét és igényességét.

A kávé fogyasztása esetén serkentő hatással van a központi idegrendszerre, a szívre, a véredényekre és vizelethajtó hatása miatt a vesékre is. A csersav stimulálólag hat az érrendszerre, kitágítja az érfalat.

3. Kollagén (tengeri halakból előállított)
Mi a a kollagén? Egy nagy teherbírású rostos protein, amely az egyik legfontosabb alkotóeleme a csontnak, porcnak, ízületnek, inaknak, szalagoknak és egyéb kötőszövetnek (bőr, köröm, haj).

Csökkenti az ízületi bántalmakat, javítja a bőrszövet minőségét. Elősegíti a csontok és az inak, porcok regenerációját. Lassítja az öregedést.

4. Ganoderma gomba őrlemény
A Ganoderma lucidum - magyar nevén pecsétviaszgomba - legfontosabb hatóanyaga a poliszacharid és a szerves germánium. A Kínában több ezer éve használt növényt ma már nálunk is sikeresen alkalmazzák egészségügyi problémák kezelésében. A Ganoderma gomba segít helyreállítani a szervezet megbomlott egyensúlyát, megoldást jelent a túlavasodás és a méreganyagok okozta betegségek sokaságára, mivel a panaszok kiváltó okát kezeli. Erősíti az immunrendszert, illetve támogatja a szervezet öngyógyító képességét. A Ganoderma gomba hasznos vegyületei támogatják, erősítik egyebek közt a szív- és keringési rendszert, a légzőszervek és az immunrendszer működését emellett gyulladás gátló és tumor ellenes hatással is bír. Segít a különféle emésztőrendszeri problémákon. A Ganoderma gomba értékes tápanyagokat, esszenciális aminosavakat, zsírsavakat, vitaminokat, polifenolokat, rostokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket, valamint antioxidánsokat tartalmaz.

5. Moringa őrlemény
A moringafa leveléből készült kivonat az Ayura Herbal Cappuccino és a fekete kávé egyik fő hatóanyaga. Természetes élénkítő hatása hosszan tartó, nem terheli a szervezetet. 90-féle tápanyagot és 46-féle antioxidánst tartalmaz.

Természetes energiabomba. A hatása órákon át tart. A fogyasztásának eredménye a hosszan tartó energia. Az idegrendszert nem terheli, kiegyensúlyozza a vérkeringést. Magas C-vitamin és vastartalma a vérképzést segíti, a természetes kalcium fontos szerepet játszik a csontanyagcserében, jó hatású csontritkulásban. A-vitaminja szükséges a jó látáshoz, magas rosttartalma emésztésjavító, székletrendező, jó hatású magas vérnyomásban, cukorbetegségben. Immunerősítő, normalizálja a vérnyomást, csökkenti az ízületi gyulladásokat, kordában tartja a fejfájást és a migrént valamint szabályozza a vércukorszintet.

6. Kalcium
Segít fenntartani a porc- és ízületi porc szerkezetét. Segíti a kötőszövet karbantartását. Részt vesz a csontképződésben.

Elsődleges hatása a csontok és a fogak felépülése és épen tartása. Erős csontozat és fogazat csak elegendő kalcium jelenlétében alakulhat ki. Szerepet játszik az idegrendszer működésében, az izmok összehúzódásában, segít a szervezetnek például a szabályos szívműködésben, a mélyebb alvásban, az idegrendszer megerősítésében. Előnyösen hat az enzimek működésére, mérsékli a légúti allergiás tünetek erősségét. Szükséges továbbá a véralvadáshoz, hasznos lehet hát- és derékfájásban szenvedők számára.

7. L-Karnitin
A szívizom számára, valamint a növekedéshez, fejlődéséhez, és az izomzat fejlődéséhez nélkülözhetetlen. Helyreállítja a normális szívműködést, javítja az izomzat oxigénellátását. Szívbetegségek megelőzésére használható. A már kialakult szívbetegség esetén javítja a szív teljesítményét, segít a normális működés helyreállításában.

- Természetes energiabomba. A hatása órák hosszat kitart. A fogyasztásának eredménye a hosszan tartó energia. Az idegrendszert nem terheli, kiegyensúlyozza a vérkeringést. - Immunerősítő, normalizálja a vérnyomást, csökkenti az ízületi gyulladásokat. 

Az L-karnitin hatása, jótékony tulajdonságai:
L-karnitin megakadályozza a zsírok lerakódását
energiává alakítja a testben tárolt zsírokat = növeli az energiaszintet
javítja a szervezet teljesítőképességét, csökkenti a kimerültséget
csökkenti a testtömeg indexet (BMI), s segíti a sovány izomzat kiépítését
megköti az anyagcsere során létrejövő savakat; (hiány esetén a savakat a zsírszövet elraktározza, ami nehezíti a fogyást)
csökkenti a szervezet tápanyagigényét. (alacsony L-karnitin szintnél nő a szervezet tápanyagigénye)

8. Coenzym Q10
A Q10 koenzimről széleskörűen ismert, fokozza a sejtek energiaszintjét. A szénhidrátokból a szervezetben energia képződik, ebben a folyamatban nélkülözhetetlen a Coenzym Q10, mely egyben az egyik legfontosabb antioxidáns a vérben. A Coenzym Q10 a legnagyobb energiaigényű szervekben, az izmokban és a májban található legnagyobb mennyiségben. A Coenzym Q10 termelődése a szervezetben a 20. életév után fokozatosan csökken, ezért egyre jobban rá vagyunk utalva a táplálékkal bevitt forrásokra.

9. Szőlőmag kivonat
Fontos antioxidánsok a szervezet számára erős antioxidáns, szabad gyökmegkötő hatása 18-szor jobb, mint a C-vitaminnak. Erősíti a hajszálerek falait és véd a meszesedéstől, ezért kiváló szív-, és érrendszeri betegségek megelőzésére. Jótékonyan hat a koleszterin szintre. Védi a sejtek genetikai anyagát, ezért gátolja a rákos sejtek kialakulását. Javítja a látást. Gyulladás gátló hatással is bír, hasznos reumatikus és ízületi problémák estén. Felvértezi a szervezetet a stressz ellen, lassítja az öregedési folyamatokat, agyér elmeszesedésben szenvedőknél is javíthatja a memóriát. Szépíti a bőrt és a hajat.

10. Bab kivonat
Erős antioxidáns hatása van. Segíti a vércukor szabályozását, védi a sejteket.

11. Kaktusz kivonat
Salaktalanít, lebontja a szervezetben található zsírokat, emésztő serkentő hatás.

12. Gingzeng kivonat
A hatásért felelős vegyületek, a ginzenozidok a stresszáltal okozott tüneteket szüntetik meg, és növelik a szellemi, fizikai teljesítőképességet. A ginzeng alkalmazható a munkateljesítmény fokozására, a koncentráló képesség növelésére, betegség utáni lábadozásokban, fáradtság, kimerültség esetén. Egyéb összetevők a panaxanok, melyek a vércukorszintet csökkentik, és a poliszacharidok, melyek immunerősítő hatásúak. Egyes tanulmányok szerint a ginzeng egyes frakciói antioxidáns hatással rendelkeznek, és jelentős szerepet játszhatnak az érelmeszesedés, a máj és a szembetegségek kialakulásának megelőzésében. A szakértők egyértelműen elismerik a ginzeng általános szervezeterősítő hatását. A ginzeng olyan hatóanyagokat tartalmaz, amelyek serkentik a vírusok és baktériumok elpusztítására hivatott speciális immunsejtek termelődését.

13. Stevia (természetes növényi édesítőszer)
Mi az a Stevia?
A Paraguayból származó növényt dél-amerikai indiánok már évszázadokkal ezelőtt felfedezték. A Stevia egy olyan természetes édesítőszer, melynek levelei 30-szor édesebb a cukornál. Mik a jótékony hatásai? Csökkenti a vérnyomást, azon kívül, hogy nem emeli a vércukor szintet és nullakalóriás, sok más jótékony hatását is megállapították a kutatók. A stevia szénhidrát tartalma nulla, ennek köszönhetően azok az emberek is fogyaszthatják, akik nem fogyaszthatnak finomított cukrot. Mivel nem tartalmaz szénhidrátot, így nem befolyásolja a hasnyálmirigy inzulintermelését, vagyis normál szinten tartja azt. Emellett kiderült, hogy ennek a növénynek baktériumölő hatása van. A gyulladásos bőrbetegségekre is kiválóan alkalmas. A Steviát tehát be lehet építeni az állandó étrendbe is, hiszen a cukorbetegek és a diétázók számára is előnyös tulajdonságokkal bír, valamint a fent említett betegségek megelőzésében is szerepet játszhat.

Ayura Herbal Instant steviás kávékeverék Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:60
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Ayura Herbal Instant steviás kávékeverék Kulcsszó

Ayura Herbal,instant steviás kávé,bio instant kávé,instant kávé

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

green2015. 08. 26.

  Cukormentes, Genodermás.

Anonim Felhasználó2015. 04. 21.

  Én vízzel ittam, olyan, mintha nescafét innék. Tényleg jó, és egészséges

Anonim Felhasználó2015. 04. 18.

  A kedvencem!! Kár hogy felemelték az árát

Anonim Felhasználó2015. 04. 04.

  szuper, finom izű, frissitő hatású

Mbpiroska2015. 04. 03.

  Akinek vásárolva lett nagyon megörült, hogy itt kapható ezen az áron. Nagyon szereti rendszeresen fogyasztja kávé helyett. Örült a kedvező kiszállítási lehetőségnek. Szívesen vásárol innen máskor is ilyen feltételek mellett.

freesee2015. 03. 03.

  Korrektül kezelték a megrendelésemet. A+++++

Anonim Felhasználó2015. 02. 13.

  Kis mellékíz és illat, de aki alternatív "kávézásra" vágyik , mint én is, annak nagyon jó választás!