Biogold Bio Szőlőmagliszt

Biogold Bio Szőlőmagliszt

Raktáron

​A Biogold bio szőlőmag őrlemény Balaton Felvidéken termelt cabernet sauvignon kék szőlő magjából készül. A finom porrá, lisztté őrölt szőlőmagból a szervezet számára hasznos anyagok, antioxidánsok, ásványi anyagok -kalcium, magnézium, kálium, nátrium, vas-, könnyen fel tudnak szívódni.

2 331 Ft
egységár: 15,54 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999883161227
Márka:Biogold
Kiszerelés:150 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biogold Bio Szőlőmagliszt Részletes leírás

A Biogold bio szőlőmag őrlemény Balaton Felvidéken termelt cabernet sauvignon kék szőlő magjából készül.
A finom porrá, lisztté őrölt szőlőmagból a szervezet számára hasznos anyagok, antioxidánsok, ásványi anyagok -kalcium, magnézium, kálium, nátrium, vas-, könnyen fel tudnak szívódni. A szőlőmagliszt magas rosttartalmának köszönhetően javítja a bélrendszer működését. A szőlőmagban található antioxidánsok (polifenolok) könnyen felszívódnak a gyomorban, jól hasznosulnak, kiváló érvédő hatással rendelkeznek, így csökkenthetik az érelmeszesedés, az agyi katasztrófák, szívbetegségek kialakulásának kockázatát. A szőlőmag fogyasztásával erősíthetjük az immunrendszert.

Biogold Bio Szőlőmagliszt Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:12
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Biogold Bio Szőlőmagliszt Kulcsszó

Biogold,szőlőmagliszt,bio szőlőmagliszt,biogold bio szőlőmag liszt

Biogold Bio Szőlőmagliszt Összetevők

100% bio szőlőmag és héj

Biogold Bio Szőlőmagliszt Tudnivalók

​Javasolt fogyasztása: napi 1-2 teáskanálnyit teába, kefírbe, joghurtba keverve. Sütemény és kenyér készítéséhez 5-7%- ban adjuk a gabonaliszthez.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.