Jana baby szénsavmentes ásványvíz 1000 ml

Jana baby szénsavmentes ásványvíz 1000 ml

Raktáron

Kiegyensúlyozott ásványianyag-összetételének, alacsony nátriumtartalmának, ellenőrzött tisztaságának és a palackozás után is hosszú ideig változatlan, elsőrangú minőségének köszönhetően a Jana Baby ásványvíz kiválóan alkalmas bébiételek és italok készítésére.

337 Ft
egységár: 0,34 Ft / g
Kosárba
EAN kód:3858884601892
Márka:Jana
Kiszerelés:1000 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Jana baby szénsavmentes ásványvíz 1000 ml Részletes leírás

Kiegyensúlyozott ásványianyag-összetételének, alacsony nátriumtartalmának, ellenőrzött tisztaságának és a palackozás után is hosszú ideig változatlan, elsőrangú minőségének köszönhetően a Jana Baby ásványvíz kiválóan alkalmas bébiételek és italok készítésére. Termék információk Jana Baby pack. Ajánljuk kismamáknak, kisbabáknak és gyermekeknek is forralás nélkül. Rendkívül alacsony nátrium tartalma miatt illeszkedik a sószegény étrendhez. A várandósság során szénsavmentes voltának köszönhetően elkerülhető a has kellemetlen feszülése.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.