Vitaking Omega-3 halolaj 1200mg gélkapszula

Vitaking Omega-3 halolaj 1200mg gélkapszula

Raktáron

Halolaj kapszula.

4 018 Ft
egységár: 44,64 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999561250182
Márka:Vitaking
Kiszerelés:90 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitaking Omega-3 halolaj 1200mg gélkapszula Részletes leírás

Vitaking Omega-3 1200mg halolaj kapszula
Az omega-3 zsírsavak hozzájárulhatnak a vérnyomás szabályozásához, az egészséges szívműködés fenntartásához, az oxidatív stresszel szembeni védelemhez.

Halolaj
A többszörösen telítetlen omega-3 zsírsavak egyik legjobb természetes forrása. Az omega-3 zsírsavak megfelelő mennyiségű és arányú fogyasztása hozzájárul a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához és az egészséges szívműködéshez. Az érrendszer és a szív megfelelő működése számottevően csökkentheti például az agyvérzés, az infarktus kockázatának esélyét, a sejtek, szövetek korai öregedését. Rendszeres fogyasztásával az általános egészségi állapot javítása mellett a fizikai és szellemi teljesítmény növelése, a betegségekkel, fertőzésekkel szembeni ellenálló képesség is növelhető.

Vitaking Omega-3 1200mg halolaj hatóanyagai 1 gélkapszulában:
Halolaj – 1200mg
Ebből: EPA – 216mg
DHA – 144mg


Napi ajánlott mennyiség:

1 lágyzselatin kapszula étkezés közben
A felhasználnálási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl!

Tájékoztatás az étrend-kiegészítőkről
Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

M. Tibor2022. 11. 25.

  Hatékony.

  Nincs.

  .

Anonim Felhasználó2022. 10. 12.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.

Anonim Felhasználó2019. 04. 12.

  Könnyű lenyelni.

Anonim Felhasználó2018. 11. 07.

  Jó ár érték arány!

Anonim Felhasználó2018. 05. 30.

  A termék kiváló minőségű és hosszabb ideje használom.Másoknak is bizton ajánlom.

Anonim Felhasználó2017. 05. 02.

  Jó minőségű termék