Vitamin Station BioFlavone-C

Raktáron

A BioFlavone-C flavonoidokat (quercetint, rutint, citrus bioflavonoid komplexet), C-vitamint, és csipkebogyót tartalmaz. .

2 002 Ft
egységár: 20,02 Ft / db
Kosárba
EAN kód:461636446073
Márka:Vitamin Station
Kiszerelés:100 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitamin Station BioFlavone-C Részletes leírás

BIOFLAVONE-C - FLAVONOID TARTALMÚ NÖVÉNYI ANTIOXIDÁNS
MIT TARTALMAZ A BIOFLAVONE-C?
A BioFlavone-C flavonoidokat (quercetint, rutint, citrus bioflavonoid komplexet), C-vitamint, és csipkebogyót tartalmaz.

MIK AZOK A FLAVONOIDOK?
A flavonoidok sokféle kedvező tulajdonságaik miatt a legnépszerűbb növényi antioxidánsok közé tartoznak. Ezek olyan színes vegyületek, melyek sok gyümölcsben és zöldségben megtalálhatók. Fontos szerepet töltenek be a C-vitamin szintézisben és megkötik a káros szabadgyököket.

Legismertebb flavonoidok a quercetin, a rutin, és a heszperidin. A növényi flavonoidok nagy része főzés hatására sem bomlik le, nem úgy, mint pl. a C-vitamin, melyet jelentősen károsít a magas hőmérséklet.

A flavonoidok elősegíthetik a vérerek egészségének fenntartását, védelmet nyújthatnak a káros szabad gyökök ellen. Hozzájárulhatnak az immunrendszer megfelelő működéséhez, valamint a többi vitamin és ásványi anyag beépüléséhez.

A FLAVONOIDOK FELFEDEZÉSE
Kevesen tudják, hogy a C-vitaminon kívül a flavonoidokat is Szent-Györgyi Albertnek köszönhetjük. Mint a legtöbb nagyszerű felfedezés, ez is a véletlen műve volt. Szent-Györgyi először szennyező-anyagnak gondolta a flavonoidokat, majd egy kísérlet során rájött nélkülözhetetlen szerepükre, illetve, hogy a C-vitamin is csak flavonoid jelenlétében tud megfelelően hasznosulni.

FLAVONOIDOKKAL A RÁK ELLEN
Az Egyesült Államok Rákellenes szervezete átfogó kutatást végzett a növényi táplálékok rákmegelőző hatásáról. E szerint a leghatékonyabbnak a fokhagyma, szója, káposzta, gyömbér, vöröshagyma, citrusfélék, keresztesvirágúak (brokkoli, kelbimbó, karfiol), és a barnarizs bizonyultak. Ezt a tulajdonságot magas flavonoid tartalmuknak köszönhetik!

A VÉREREK KARBANTARTÓJA
Megesett már, hogy estére lábai megduzzadtak és fájdalmasan feszültek? Ennek az az egyszerű magyarázata, hogy a vénák –különböző okok miatt- nem képesek visszapumpálni a vért a szívhez, ezért az ott marad és pang, a különböző anyagcsere termékek pedig kiszivárognak a szövetek közé. A flavonoidok bizonyos esetekben eredményesek lehetnek a panaszok enyhítésében. Mérséklik a kapilláris szivárgást (ödémásodást) és javítják a vérkeringést is.

ALLERGIÁS TÜNETEK ENYHÍTÉSÉRE
A flavonoidoknak C vitaminnal kiegészítve allergiaellenes hatásuk is van. Csökkentik az allergia kellemetlen tüneteit, így a pollenszezon eldugult orrok, és viszkető szemek nélkül vészelhető át.

A C-VITAMIN
Tavasszal növekszik C-vitamin igényünk, a hozzáférhető növényi táplálékokban viszont ez egyre csökken; a téli tárolás, illetve a hosszú utaztatás végett.

A C-vitamin szervezetünk legtöbb életfolyamatában nélkülözhetetlen szerepet játszik. Hiánya különböző tünetekben mutatkozhat meg: fogékonyság a fertőző betegségekre, izomerő csökkenése, szénhidrát-éhség, magas koleszterinszint, fogínyvérzés.

MIÉRT VÁLASZD A BIOFLAVONE-C-T?
A Vitamin Station elleste a természet egyik titkát, és megalkotta a BioFlavone-C -t, úgy ahogyan azt a növényektől látta. A C-vitamin és a flavonoidok a természetben is egymás hatását erősítve, de sérülékeny formában találhatóak.

A BioFlavone-C stabil, könnyen hozzáférhető megoldást kínál. A flavonoidok C-vitaminnal való szinergikus együttműködése nagymértékben hozzájárul immunrendszerünk hatékony működéséhez!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2018. 02. 07.

  Még nem használtam.

Anonim Felhasználó2017. 04. 06.

  Azt gondolom, hogy jól biztosítja a szervezetem C vitamin szükségletét.