AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Beppy Soft+Comfort Zsinór nélküli tampon Dry

Márka: Beppy
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 8 db
Ezt a terméket jelenleg 10 vásárló nézi.
8714777000089
Aktuális ár:
4 815 Ft
Egységár:
601,88 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
A Beppy tampon akár 8 órás védelmet biztosít. Zsinór nélkül!

A Beppy DRY tamponok speciális anatómiai formájúak, sem lacta-gél bevonattal, sem eltávolító füllel nem rendelkeznek. Ez tesz valamivel olcsóbbá a WET tamponhoz képest. Használatát csak gyakorlott felhasználóknak ajánljuk.

A Beppy tampon egy puha, rugalmas szivacs, amelyet biztonságosan viselhetsz a menstruációs időszak alatt. A Beppy tampon láthatatlan védelmet nyújt, akár 8 órán keresztül is. Láthatatlan, mert a Beppy tamponnak nincs zsinórja.
Így az aki Beppy tampont használ, a menstruációs periódus alatt nyugodtan elmehet szaunázni, mert senki nem veszi észre a zsinórt. Vagy úszni és nem kell aggodalmaskodni. A Beppy tampon használata tiszta és kényelmes érzést biztosít szeretkezés közben még a menstruációs periódus alatt is. Ha nem akarsz még magyarázkodni sem kell, mert a partnered nem fog semmit észrevenni.
Figyelmeztetés! Amennyiben a tampont több mint 8 órát meghaladóan marad a hüvelyben biztonságossága és hatékonysága nem garantálható. A Beppy tampon egyszer használatos, újra felhasználása fertőzést okozhat. A Beppy tampon nem fogamzásgátló eszköz! Ne használja a tampont két menstruációs ciklus között.

Minőségi garancia:
A Beppy Soft ♀ Comfort Tampons egy szabadalmaztatott anatómiai forma, amely a 90-es években nőgyógyászok segítségével került kifejlesztésre, szoros együttműködésben a delfti TUDelft és a rotterdami Erasmus egyetemekkel.
A Beppy tampon bőrgyógyászati és klinikai tesztekkel rendelkezik
Az elmúlt években több mint 1 000 000 darabot adtak el belőle világszerte.

Könnyedén be!
A lágy felépítés révén, könnyen behelyezheted. Igazodik a tested vonalaihoz.
Könnyedén ki!
A fül segítségével eltávolíthatod, ehhez használd egy vagy két ujjadat.

Gyakorlati tanácsok első felhasználáshoz!

Beppy tampon eltávolítása:
A Beppy tamponok eltávolítása kicsit a kontaktlencse használatához hasonlít, szükséged van hozzá egy kis gyakorlatra. Az első alkalmak, mikor a Beppy tampont felhelyezed (amíg nem szerzel egy kis rutint) nyugodt körülmények között legyenek és szánj rá kellő időt. Ne a munkahelyeden, vagy bevásárló központ mellékhelyiségében próbáld ki először.

Beppy tampon elhelyezkedése:
A Beppy tampon másképpen helyezkedik el a hüvelyben, mint a hagyományos tampon. Ez a tampon nem a hüvelybe helyezkedik, hanem a hüvely "tetején", a méhnyak alatt, hasonlóan a pesszáriumhoz. Ezért mind behelyezésnél, mind eltávolításnál kicsit mélyebben kell a hüvelyedbe nyúlni, mint hagyományos tampon esetében.

Eltávolításnál nem érzem a tampont!
Ha eltávolításnál nem érzed a tampont, kicsit nyugodj meg, lazíts!
Mindenkinek meg kell találnia azt a testhelyzetet, amelyben a legkönnyebb a tampon eltávolítása. De sok esetben a guggoló testhelyzet a megfelelő, mert ebben az esetben könnyebben eléred a tampont, még akkor is, ha mélyebben helyezkedik el.

Szeretkezés után a tampon valamivel mélyebbre kerül..
Szeretkezés után a tampon valamivel mélyebbre kerül, mint egyéb helyzetben, kicsit jobban ráfeküdhet a méhnyakra, de nagyságánál fogva nem tud "elveszni" vagy "becsúszni". Szeretkezés után, közvetlenül a hüvely még nagyon feszes, így várj egy kicsit, mielőtt eltávolítod a tampont. Legkönnyebben zuhanyzás vagy fürdés közben tudod eltávolítani, amikor nyugodt vagy és a hüvelyed is rugalmas és nedves. Tovább egyszerűsíthető a tampon eltávolítása, ha azt egy kicsit megnedvesíted, így a súlyánál fogva kicsit lejjebb csúszik ahol már könnyebben megfogható. A lazítás a megoldás kulcsa.
Vélemények (1)
2015-06-29 06:52:38
Pozitívum: Nagyon kényelmes, és szabad érzést nyújt. Megkönnyíti a menstruációs napokat. Semmit sem kell nélkülözni, még a szexet sem. ( Észre sem lehet venni, hogy bent van)

Negatívum: Az eltávolítása kicsit több időt vesz igénybe, és elég nehéz.