Caleido Superba Krill olaj

Caleido Superba Krill olaj

Raktáron

​Caleido Superba KRILL olaj, Omega-3 étrend-kiegészítőRövid leírás: A Caleido Superba Krill a világ legtisztább vizeiből látja el Önt Omega-3 zsírsavval. Páratlan Omega-3 forrás, 100%-os tisztaságú Superba Krill Olajat tartalmazó étrend-kiegészítő gél kapszulaMiért a Krill olajat fogyasszam? - Mert nem avasodik, mint az egyéb halolaj készítmények.

9 039 Ft
egységár: 150,66 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999886305048
Márka:Caleido
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Caleido Superba Krill olaj Részletes leírás

Caleido Superba KRILL olaj, Omega-3 étrend-kiegészítő

Rövid leírás: A Caleido Superba Krill a világ legtisztább vizeiből látja el Önt Omega-3 zsírsavval. Páratlan Omega-3 forrás, 100%-os tisztaságú Superba Krill Olajat tartalmazó étrend-kiegészítő gél kapszula

Miért a Krill olajat fogyasszam?
- Mert nem avasodik, mint az egyéb halolaj készítmények.
- mert nem terheli a májat,
- mert vízben oldódik. (foszfolipid)
- mert a világ legtisztább vizéből származik. (Antarktisz)
- mert nincs benne semmilyen tartósítószer, mint a könnyen avasodó halolajokban.

Caleido SUPERBA Krill Olaj:
A legfontosabb 5 dolog amit tudni érdemes a SUPERBA Krill -ről:
- A sarki krill, egy a déli sark vizeiben élő rákfajta. A sarki krillben a hosszú láncú omega 3 zsírsavak jelentős része foszfolipid formában található meg, amely fokozza a sejtek rugalmasságát, segíti az egészséget támogató, bioaktív anyagok jobb felszívódását és az omega-3 zsírsavak hatékonyabb felhasználását.
- A SUPERBA Krill halászati bázisa a norvég felségterületként számon tartott Queen Maud Land az Antarktiszi jégsapkán. Így a SUPERBA Krill a világ legtisztább vizeiből látja el Önt természetes omega 3 zsírsavval.
- Tanulmányok kimutatták, hogy a foszfolipidekben kötött omega- 3 zsírsavak sokkal kevésbé hajlamosak oxidációra, mint a hagyományos triglicerid formában található omega- 3 zsírsavak.
- A SUPERBA Krill természetesen tiszta, bővelkedik a természetes antioxidánsban, az astaxantinban.
- Az egészséget támogató, szabadgyök semlegesítő hatásának köszönhetően az astaxantin frissen is tartja a SUPERBA Krillt. Így nincs szükség adalékanyagokra ahhoz, hogy a SUPERBA Krill hosszútávon megőrizze stabilitását.

A SUPERBA Krill a világ legtisztább vizeiből látja el Önt omega-3 zsírsavval!

Tudományos vizsgálatok fényt derítettek arra, hogy a többszörösen telítetlen zsírsavaknak - így a krill olajban lévő esszenciális omega-3 zsírsavnak kitüntetett szerepe van egészségünk megőrzésében. Ezek az esszenciális zsírsavak szív- és érvédő hatásúak, jelentős szerepet játszanak az allergiás megbetegedések prevenciójában és az immunvédelemben is.

Táplálkozás-élettani szempontból az omega-6 és az omega-3 zsírsavak különös figyelmet érdemelnek. Felmérések alapján szervezetünkbe a szükséges mennyiség töredékét visszük be a táplálékkal, ezért kívánatos az omega-3 zsírsavak bevitelét növelni és az omega-6, omega-3 zsírsav arányt optimalizálni.

A SUPERBA Krill különleges minőségű, magas omega-3 zsírsav tartalmú, déli sark tiszta vizeiben élő Krill rák olajából készül. Szemben egyéb omega-3 zsírsavakat tartalmazó készítmények nyersanyagául szolgáló halakkal, a SUPERBA Krill készítmény alapanyagát szolgáló déli sarki krill nagyobb mennyiségben és ideális összetételben halmozza fel ezt a szervezetünk számára nélkülözhetetlen zsírsavat.

A SUPERBA Krill kiváló minőségét és komplex hatását a krill olaj és a benne lévő astaxantin együttes hatása biztosítja. Az astaxantin hosszú távon frissen tartja a készítményt, így nincs szükség egyéb adalékanyagokra a stabilitásának megőrzéséhez. Segít a megfelelő mennyiségű és minőségű omega-3 zsírsav pótlásában. Méltó kiegészítője a napi étkezésnek.

Alkalmazás:
- A SUPERBA Krill elősegíti a szervezet immunválaszait.
- A SUPERBA Krill segíti az ízületek működését és az általános mozgékonyságot.
- A SUPERBA Krill elősegíti az idegi működést és az általános jó közérzetet.

Nettó tömeg: 45,5 g

SUPERBA Krill étrend-kiegészítőről bővebben:
Az omega-3 zsírsavak elengedhetetlen fontosságúak számos szerv és azok működése számára, az immunválaszok szabályozásától kezdve az idegi fejlődés és működés összehangolásáig. Az omega-3 zsírsavak hosszú láncú, többszörösen telítetlen zsírok, amelyeknek gazdag forrásai a zsíros húsú halak, mint például a lazac és a hering. A táplálkozástudósok a zsíros húsú halak  rendszeres fogyasztását ajánlják a szervezetbe juttatott omega-3 zsírsavak mennyiségének növelése érdekében. Amennyiben ritkán fogyasztunk tengeri halat akkor, helyette egy kiváló minőségű krill olajat tartalmazó étrend-kiegészítővel is biztosítható az omega-3 zsírsavak optimális bevitele.

Két fontos omega-3 zsírsav az EPA (eikozapentaénsav) és a DHA (dokozahexaénsav).
A SUPERBA Krill készítményben megtalálható az óceánban nagy számban előforduló krillből, az antarktiszi világítórákból nyert EPA és DHA. A krill olaj magas koncentrátumban tartalmaz EPA-t és DHA-t egyedi foszfolipid formában, ami a szervezet számára fokozza a hatékony hasznosítást az agy és a sejtmembránok számára. A sarki krill továbbá bővelkedik a természetes antioxidánsban, az astaxanthinban. A SUPERBA Krill kapszula antioxidáns tartalmának köszönheti mélyvörös színét. Az egészséget támogató, szabadgyök semlegesítő hatásának köszönhetően az astaxanthin frissen is tartja a SUPERBA Krill-t. Így nincs szükség adalékanyagokra ahhoz, hogy a SUPERBA Krill hosszútávon megőrizze stabilitását. Ezzel szemben a legtöbb halolaj tartalmú étrend-kiegészítő hozzáadott antioxidánst tartalmaz, hogy ne avasodjon meg az előállítás alatt, vagy a polcon állva.

Egyedi összetétel:
A krillben a hosszú láncú omega-3 zsírsavak jelentős része foszfolipid formában található meg. Ezzel szemben azok az omega-3-at tartalmazó étrndkiegészítők, melyek tőkehalmájból, fóka-és/vagy halolajból készülnek, a zsírsavakat szinte kizárólag omega-3 triglicerid formájában tartalmazzák.

A halolajban található omega- 3-mal ellentétben a foszfolipidként kötött omega-3 zsírsavak vízoldékonyak. Ez a tulajdonság egyike azon tényezőknek, melyeknek köszönhetően szervezetünk hatékonyan szívja fel és hasznosítja a SUPERBA Krill kapszula olajában található omega-3 zsírsavat.

A foszfolipid kötésű omega-3 előnyei:
A trigliceridek és a foszfolipidek emésztése és felszívódása különbözőképpen történik. A vízoldékony omega-3 foszfolipidek az omega 3-trigliceridekétől eltérő emésztési folyamatokon mennek keresztül. Az omega-3 foszfolipidek a vékonybélből hatékonyabban szívódnak fel. Az ezzel kapcsolatos tanulmányok szerint az omega-3 trigliceridekhez képest az omega-3 foszfolipidek hatékonyabban szállítódnak el a szövetekhez és a sejtekhez. Éppen ezért, az omega-3 foszfolipideket jobb omega-3 forrásnak tartják, mint az omega-3 triglicerideket, mivel az előbbiek hatékonyabban vesznek részt a sejtek szerkezetének felépítésében és fenntartásában, valamint a sejtműködés támogatásában. A célszervek hatékonyabb omega-3 felhasználását omega-3 foszfolipidek adása után figyelték meg. Az eredmények azt mutatják, hogy az omega-3 foszfolipidekben gazdag SUPERBA Krill olaj sokkal hatékonyabb omega-3 forrás, mint az omega-3 trigliceridek.

Caleido Superba Krill olaj Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:12
Csomagolási mértékegység:darab/karton
Kulcsszó:Caleido,krill olaj,omega 3,krill

Caleido Superba Krill olaj Tudnivalók

​Hatóanyagok a termék napi adagjában (2 kapszula)Ha

Caleido Superba Krill olaj Figyelmeztetés

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) é

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 05. 07.

  Sajnos még nem tudok róla semmit sem mondani, mert most kezdtük el kúrát majd talán 30 nap múlva már érezhető lesz a szervezetünkben az olaj jótékony hatása.

Anonim Felhasználó2017. 11. 07.

  Korai véleményt alkotnom, 1 hete szedem.

Somogyi Éva2015. 08. 19.

  A halolajat nem nagyon tudtam szedni, mert az epém nem tudta lebontani. A rákolajjal nincs ilyen problémám! Nincsen rossz ízű és szagú visszaböfögés!

  Nem találkoztam ilyennel.

Anonim Felhasználó2015. 03. 30.

  jó

végh józsef2015. 02. 28.

  sok oldalu

Anonim Felhasználó2015. 02. 25.

  A legjobb omega 3 forrásá

Anonim Felhasználó2015. 02. 16.

  használ

Anonim Felhasználó2015. 02. 16.

  Megfelelő az ára!

  Nagyon büdös!

Még több mutatása