AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x
Caleido Superba Krill olaj

Caleido Superba Krill olaj

Márka: Caleido
3-6 munkanap múlva Önnél.
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 60 db
Ezt a terméket legutóbb 4 napja vették meg.
5999886305048
Aktuális ár:
5 460 Ft
Egységár:
91,00 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Telefonos ügyfélszolgálat nem elérhető.
Rendelését telefonon keresztül is leadhatja munkanapokon 8 és 16 óra között a
+36 (1) 510 0124 telefonszámon!
A rendelés során kérjük hivatkozzon az alábbi termékazonosítóra: 21518.
Termékleírás
Caleido Superba KRILL olaj, Omega-3 étrend-kiegészítő

Rövid leírás: A Caleido Superba Krill a világ legtisztább vizeiből látja el Önt Omega-3 zsírsavval. Páratlan Omega-3 forrás, 100%-os tisztaságú Superba Krill Olajat tartalmazó étrend-kiegészítő gél kapszula

Miért a Krill olajat fogyasszam?
- Mert nem avasodik, mint az egyéb halolaj készítmények.
- mert nem terheli a májat,
- mert vízben oldódik. (foszfolipid)
- mert a világ legtisztább vizéből származik. (Antarktisz)
- mert nincs benne semmilyen tartósítószer, mint a könnyen avasodó halolajokban.

Caleido SUPERBA Krill Olaj:
A legfontosabb 5 dolog amit tudni érdemes a SUPERBA Krill -ről:
- A sarki krill, egy a déli sark vizeiben élő rákfajta. A sarki krillben a hosszú láncú omega 3 zsírsavak jelentős része foszfolipid formában található meg, amely fokozza a sejtek rugalmasságát, segíti az egészséget támogató, bioaktív anyagok jobb felszívódását és az omega-3 zsírsavak hatékonyabb felhasználását.
- A SUPERBA Krill halászati bázisa a norvég felségterületként számon tartott Queen Maud Land az Antarktiszi jégsapkán. Így a SUPERBA Krill a világ legtisztább vizeiből látja el Önt természetes omega 3 zsírsavval.
- Tanulmányok kimutatták, hogy a foszfolipidekben kötött omega- 3 zsírsavak sokkal kevésbé hajlamosak oxidációra, mint a hagyományos triglicerid formában található omega- 3 zsírsavak.
- A SUPERBA Krill természetesen tiszta, bővelkedik a természetes antioxidánsban, az astaxantinban.
- Az egészséget támogató, szabadgyök semlegesítő hatásának köszönhetően az astaxantin frissen is tartja a SUPERBA Krillt. Így nincs szükség adalékanyagokra ahhoz, hogy a SUPERBA Krill hosszútávon megőrizze stabilitását.

A SUPERBA Krill a világ legtisztább vizeiből látja el Önt omega-3 zsírsavval!

Tudományos vizsgálatok fényt derítettek arra, hogy a többszörösen telítetlen zsírsavaknak - így a krill olajban lévő esszenciális omega-3 zsírsavnak kitüntetett szerepe van egészségünk megőrzésében. Ezek az esszenciális zsírsavak szív- és érvédő hatásúak, jelentős szerepet játszanak az allergiás megbetegedések prevenciójában és az immunvédelemben is.

Táplálkozás-élettani szempontból az omega-6 és az omega-3 zsírsavak különös figyelmet érdemelnek. Felmérések alapján szervezetünkbe a szükséges mennyiség töredékét visszük be a táplálékkal, ezért kívánatos az omega-3 zsírsavak bevitelét növelni és az omega-6, omega-3 zsírsav arányt optimalizálni.

A SUPERBA Krill különleges minőségű, magas omega-3 zsírsav tartalmú, déli sark tiszta vizeiben élő Krill rák olajából készül. Szemben egyéb omega-3 zsírsavakat tartalmazó készítmények nyersanyagául szolgáló halakkal, a SUPERBA Krill készítmény alapanyagát szolgáló déli sarki krill nagyobb mennyiségben és ideális összetételben halmozza fel ezt a szervezetünk számára nélkülözhetetlen zsírsavat.

A SUPERBA Krill kiváló minőségét és komplex hatását a krill olaj és a benne lévő astaxantin együttes hatása biztosítja. Az astaxantin hosszú távon frissen tartja a készítményt, így nincs szükség egyéb adalékanyagokra a stabilitásának megőrzéséhez. Segít a megfelelő mennyiségű és minőségű omega-3 zsírsav pótlásában. Méltó kiegészítője a napi étkezésnek.

Alkalmazás:
- A SUPERBA Krill elősegíti a szervezet immunválaszait.
- A SUPERBA Krill segíti az ízületek működését és az általános mozgékonyságot.
- A SUPERBA Krill elősegíti az idegi működést és az általános jó közérzetet.

Nettó tömeg: 45,5 g

SUPERBA Krill étrend-kiegészítőről bővebben:
Az omega-3 zsírsavak elengedhetetlen fontosságúak számos szerv és azok működése számára, az immunválaszok szabályozásától kezdve az idegi fejlődés és működés összehangolásáig. Az omega-3 zsírsavak hosszú láncú, többszörösen telítetlen zsírok, amelyeknek gazdag forrásai a zsíros húsú halak, mint például a lazac és a hering. A táplálkozástudósok a zsíros húsú halak  rendszeres fogyasztását ajánlják a szervezetbe juttatott omega-3 zsírsavak mennyiségének növelése érdekében. Amennyiben ritkán fogyasztunk tengeri halat akkor, helyette egy kiváló minőségű krill olajat tartalmazó étrend-kiegészítővel is biztosítható az omega-3 zsírsavak optimális bevitele.

Két fontos omega-3 zsírsav az EPA (eikozapentaénsav) és a DHA (dokozahexaénsav).
A SUPERBA Krill készítményben megtalálható az óceánban nagy számban előforduló krillből, az antarktiszi világítórákból nyert EPA és DHA. A krill olaj magas koncentrátumban tartalmaz EPA-t és DHA-t egyedi foszfolipid formában, ami a szervezet számára fokozza a hatékony hasznosítást az agy és a sejtmembránok számára. A sarki krill továbbá bővelkedik a természetes antioxidánsban, az astaxanthinban. A SUPERBA Krill kapszula antioxidáns tartalmának köszönheti mélyvörös színét. Az egészséget támogató, szabadgyök semlegesítő hatásának köszönhetően az astaxanthin frissen is tartja a SUPERBA Krill-t. Így nincs szükség adalékanyagokra ahhoz, hogy a SUPERBA Krill hosszútávon megőrizze stabilitását. Ezzel szemben a legtöbb halolaj tartalmú étrend-kiegészítő hozzáadott antioxidánst tartalmaz, hogy ne avasodjon meg az előállítás alatt, vagy a polcon állva.

Egyedi összetétel:
A krillben a hosszú láncú omega-3 zsírsavak jelentős része foszfolipid formában található meg. Ezzel szemben azok az omega-3-at tartalmazó étrndkiegészítők, melyek tőkehalmájból, fóka-és/vagy halolajból készülnek, a zsírsavakat szinte kizárólag omega-3 triglicerid formájában tartalmazzák.

A halolajban található omega- 3-mal ellentétben a foszfolipidként kötött omega-3 zsírsavak vízoldékonyak. Ez a tulajdonság egyike azon tényezőknek, melyeknek köszönhetően szervezetünk hatékonyan szívja fel és hasznosítja a SUPERBA Krill kapszula olajában található omega-3 zsírsavat.

A foszfolipid kötésű omega-3 előnyei:
A trigliceridek és a foszfolipidek emésztése és felszívódása különbözőképpen történik. A vízoldékony omega-3 foszfolipidek az omega 3-trigliceridekétől eltérő emésztési folyamatokon mennek keresztül. Az omega-3 foszfolipidek a vékonybélből hatékonyabban szívódnak fel. Az ezzel kapcsolatos tanulmányok szerint az omega-3 trigliceridekhez képest az omega-3 foszfolipidek hatékonyabban szállítódnak el a szövetekhez és a sejtekhez. Éppen ezért, az omega-3 foszfolipideket jobb omega-3 forrásnak tartják, mint az omega-3 triglicerideket, mivel az előbbiek hatékonyabban vesznek részt a sejtek szerkezetének felépítésében és fenntartásában, valamint a sejtműködés támogatásában. A célszervek hatékonyabb omega-3 felhasználását omega-3 foszfolipidek adása után figyelték meg. Az eredmények azt mutatják, hogy az omega-3 foszfolipidekben gazdag SUPERBA Krill olaj sokkal hatékonyabb omega-3 forrás, mint az omega-3 trigliceridek.
Tudnivalók
Hatóanyagok a termék napi adagjában (2 kapszula)
Hatóanyag mennyiség : Krill olaj 1000 mg (2 db kapszula)

Foszfolipid 400 mg
Omega 3 zsírsav 220 mg
Ebből: EPA 120 mg
DHA 55 mg
Omega 6 zsírsav 30 mg
Astaxantin 80 mcg
Kiszerelés: 60 db gél kapszula 758 mg/gél kapszula
Figyelmeztetés
Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!
Vélemények (10)
2019-05-07 14:48:05
Pozitívum: Sajnos még nem tudok róla semmit sem mondani, mert most kezdtük el kúrát majd talán 30 nap múlva már érezhető lesz a szervezetünkben az olaj jótékony hatása.

2017-11-07 08:18:01
Pozitívum: Korai véleményt alkotnom, 1 hete szedem.

2015-08-19 10:02:04
Pozitívum: A halolajat nem nagyon tudtam szedni, mert az epém nem tudta lebontani. A rákolajjal nincs ilyen problémám! Nincsen rossz ízű és szagú visszaböfögés!

Negatívum: Nem találkoztam ilyennel.
2015-03-30 06:51:19
Pozitívum: jó

2015-02-28 09:25:35
Pozitívum: sok oldalu

2015-02-25 18:50:55
Pozitívum: A legjobb omega 3 forrásá

2015-02-16 18:30:44
Pozitívum: használ

2015-02-16 15:35:26
Pozitívum: Megfelelő az ára!

Negatívum: Nagyon büdös!
2015-01-28 15:03:58
Pozitívum: A krillolaj a legjobb omega-3 forrás. Az ismert legerősebb antioxidánst: astaxantint tartalmaz, mely szemvédóő hatású.

2014-12-09 16:11:02
Pozitívum: -Jobban tudok gondolkodni -Mióta szedem, még nem voltam beteg ( egy tüsszentés sem)