Alpenkrauter balzsam

Raktáron

Ellazítja az izmokat, enyhíti az ízületi fájdalmat .

1 113 Ft
egységár: 5,57 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:4260591992030
Márka:Alpenkrauter
Kiszerelés:200 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Alpenkrauter balzsam Részletes leírás

Alpenkrauter gyógynövényes balzsam - 200ml

Az Alpenkrauter gyógynövényes testápoló balzsam, az intenzív sportolásban, edzésben, a hosszantartó túrázásban, kirándulásban, autóvezetésben, vagy a megerőltető fizikai munkában elfáradt, kimerült testrészek masszírozására és bedörzsölésére használható testápoló gél. A

kezelt bőrfelületet hűsítő, frissítő, kondicionáló, enyhe gyulladáscsökkentő és szagtalanító hatású.A készítmény nem tartalmaz tartósítószert és szintetikus illatanyagot.

Tartalmaz:

Mentolt
Kámfort
Illóolajokat (rozmaring, eukaliptusz, törpefenyő)
Gyógynövény kivonatokat (árnika, boróka, citromfű, tárnics, orbáncfű)

Alkalmazás: Az igénybe vett testrészre vigye fel a balzsamot, alaposan masszírozza be és hagyja hatni.

Összetevők:
Aqua, Alcohol denat., PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, Triethanolamine, Propylene Glycol, Carbomer, Menthol, Gentiana Lutea Root Extract, Juniperus Communis Fruit Extract, Picea Excelsa Leaf Extract, Hayflower Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Arnica Montana Flower Extract, Hypericum Perforatum Flower/Leaf/Stern Extract, Eucalyptus Globulus, Limonene, Pinus Pumilio, Rosmarinus Officinalis, Mentha Arvensis, Camphor,  

Tárolás:
Száraz hűvös helyen tárolandó.


Alpenkrauter balzsam Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:30
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Alpenkrauter balzsam Összetevők

Mentolt, Kámfort, illóolajokat (rozmaring, eukaliptusz, törpefenyő) és gyógynövény kivonatokat (árnika, boróka, citromfű, tárnics, orbáncfű) tartalmaz. A készítmény nem tartalmaz tartósítószert és szintetikus illatanyagot.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

R. G.2023. 02. 17.

  Règóta használom a terméket, örülök, hogy Önök is forgalmazzák.

V. Lászlóné2022. 11. 05.

  Szuper! Nekem nagyon bejött!

Anonim Felhasználó2021. 02. 04.

  Nagyon jól lazítja a fáradt végtagokat.

Poczik Lászlóné2020. 02. 12.

  Kellemesen hűsítve felpezsdíti a vérkeringést és csökkenti az izületi fájdalmaimat

Erika2020. 02. 04.

  Az egész családom használja ,már töbször is rendelte,sőt már a szomszédomnak is.Nagyon jó Derék,láb váll,csípő fájdalmak esetén.De hátmasszázshoz is kiváló.Ajánlom mindenkinek nem fogják megbánni.

Anonim Felhasználó2020. 01. 24.

  nagyon szeretik-

Herbák Csilla2020. 01. 22.

  Mindenkinek csak ajánlani tudom! 3 gerinc sérvem van ami állandó fájdalommal jár sok kencét ki próbáltam évek alatt ami nem segített . Ez az a krém ami ugyan nem meg gyógyít de a fájdalmaimat elviselhetőre csökkenti! És nemrég jöttem rá hogy a csípésekre is jó hatással van !

Anonim Felhasználó2020. 01. 21.

  Sokat használom, ízületi, izom fájdalmakat, frissít.

Még több mutatása