Bach Virágeszencia Elsősegély

Bach Virágeszencia Elsősegély

Raktáron

Az elsősegély csepp más néven vészcsepp, életmentő csepp vagy rescue remedy, egy öt virágeszenciából álló készítmény, mely alkalmazása minden olyan esetben javasolt, amikor nincs idő lelkiállapotokat vizsgálni, és elemzésekbe bocsátkozni, hanem itt és most meg kell szüntetni a kialakult kellemetlen tüneteket.

2 950 Ft
egységár: 295,01 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999559260001
Márka:Bach
Kiszerelés:10 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bach Virágeszencia Elsősegély Részletes leírás

Az elsősegély csepp más néven vészcsepp, életmentő csepp vagy rescue remedy, egy öt virágeszenciából álló készítmény, mely alkalmazása minden olyan esetben javasolt, amikor nincs idő lelkiállapotokat vizsgálni, és elemzésekbe bocsátkozni, hanem itt és most meg kell szüntetni a kialakult kellemetlen tüneteket.

A keveréket Edward Bach maga állította össze, és kifejezetten akut helyzetekben használta. Alkalmazása, amint azt a neve is elárulja, elsősorban vészhelyzetekben, hirtelen jelentkező testi, vagy lelki trauma esetén ajánlott. Rendkívül hatékony többek között az alábbi esetekben:

Baleseteknél, a balesetek miatti megrázkódtatás után
Műtét utáni regenerálódás esetén
Hirtelen előtörő fájdalmak, fejfájás, fogfájás enyhítésére
Menstruációs panaszok, görcsök csillapítására
Hirtelen fellépő betegségtüneteknél, allergiás rohamoknál
Külsőleg (borogatás): sebek, duzzanatok, csípések hatásainak enyhítésére


Alkalmazása

Az elsősegély csepp nem mindent gyógyító csodaszer, felhasználási területéből adódóan csak rövidtávú szedésre ajánlott. Szedési gyakorisága a beteg állapotától függ. Súlyos megrázkódtatás, vagy erős fájdalom esetén akár negyedóránként is szedhető. Pohárba (kb. 2-3 dl vízhez) 3-4 cseppet adagolva apró kortyokban fogyasztható. Addig ismételhetjük a szedést, amíg az állapot nem javul. Ha víz nem áll rendelkezésünkre, akkor cseppentsük közvetlenül a nyelvre is. Megelőzésként (pl. vizsga előtt) a napi négy alkalommal való bevétel ajánlott. Súlyos balesetek és sérülések esetén szedése nem helyettesíti az alapos orvosi vizsgálatot, sem egyéb orvosi beavatkozást.

Az elsősegély cseppet alkalmazhatjuk eszenciakeverék összetevőjeként is, különösen a terápia elején hatásos, amikor az illető annyira blokkolt, hogy képtelen a problémáiról beszélni.


Az elsősegély csepp az alábbi öt virágeszenciát tartalmazza

Napvirág: túlfokozott izgalmi állapot, pánik megelőzésére ill. enyhítésére
Cseresznyeszilva: félelem a kontroll elvesztésétől, kontrollálatlan fizikai tünetek: izzadás remegés megelőzésére ill. enyhítésére is
Iszalag: segít a jelenben maradni, ájulás, révedezés ellen hatásos
Nebáncsvirág: túlzott cselekvési kényszer, izgatottság, türelmetlenség megelőzésére ill. enyhítésére
Ernyős madártej: testi vagy lelki szintű trauma feldolgozásának segítésére


Bach Virágeszencia Elsősegély Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:5
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Ágica2016. 11. 25.

  Azért mert én nem éreztem semmit másnak még hasznos lehet.

  Nem éreztem változást,ugyanolyan feszült és ideges ,ingerült maradtam és este sem tudtam hamarabb elaludni.És az alvásom sem volt nyugodtabb.