Solio Hidegen Sajtolt Szőlőmag Olaj

Solio Hidegen Sajtolt Szőlőmag Olaj

Raktáron

​Étkezési, gyógyászati és szépségápolási célra is ajánljuk. A hidegen sajtolt szőlőmagolaj antioxidáns (szabadgyök megkötő) hatása 18, 4-szer jobb, mint a C-vitaminé és 50-szer nagyobb, mint az E-vitaminé! Csodálatos bőrápoló tulajdonságainak köszönhetően ideális bőrvédő kozmetikai alapanyag, amely masszázsolajként és az aromaterápiában is kedvelt.

1 392 Ft
egységár: 13,92 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5997259370433
Márka:Solio
Kiszerelés:100 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Solio Hidegen Sajtolt Szőlőmag Olaj Részletes leírás

​Étkezési, gyógyászati és szépségápolási célra is ajánljuk.

A hidegen sajtolt szőlőmagolaj antioxidáns (szabadgyök megkötő) hatása 18,4-szer jobb, mint a C-vitaminé és 50-szer nagyobb, mint az E-vitaminé!

Csodálatos bőrápoló tulajdonságainak köszönhetően ideális bőrvédő kozmetikai alapanyag, amely masszázsolajként és az aromaterápiában is kedvelt. Lágy összehúzó tulajdonságának köszönhetően segít a bőr feszességének és természetes nedvességtartalmának megőrzésében, a sebek gyógyulásában. A hajtöveken alkalmazva regenerálja még a hajhagymákat is.

Arc-, szem-, és testápolásra is használhatod, sőt megelőzi a pattanások kialakulását is, mivel nagy antioxidáns tartalmának köszönhetően gyulladáscsökkentő hatású. Éppen ezért a házi készítésű fogkrémek kitűnő alapanyaga is, nagyon hatásos fogíny gyulladások esetén.

Kitűnően harmonizál salátákkal, szószokkal, mártásokkal.Fontos, hogy a hidegen sajtolt olajakat soha nem melegítsd, a kész ételre kell rálocsolni, nem ebben sütni, vagy főzni!

Nagy százalékban tartalmaz telítetlen zsírsavakat, e mellett tartalmaz E- és C-vitamint, valamint béta-karotint is.

Megvédi az érrendszert a meszesedéstől, erősíti a vérereket és a hajszálerek falait, ezáltal is csökkentve a trombózisveszélyt. Hatékonyan befolyásolja a vér koleszterin- tartalmát, növeli a „jó” HDL-, és csökkenti a „rossz” LDL- szintet, megelőzve a szívbetegségek kialakulását és a szívinfarktus előfordulási esélyét. Javítja a látást, megelőzheti a szürkehályog kialakulását. Antioxidáns hatása miatt, védi a sejtek genetikai anyagát a káros hatások ellen, így gátolva meg a rák kialakulásának lehetőségét. A férfiaknál a prosztatára és az impotenciára lehet jó hatású, míg a nőknél a változókor kellemetlen tüneteit enyhítheti. Agyérelmeszesedésben szenvedők emlékezetét javíthatja. Gyulladásgátló hatású, erősíti a szervezetet a stressz ellen. Az öregedési folyamatokat lassítja.

Összességében tehát ajánljuk:

arc- és testápoló olajnak, narancsbőr ellen is, (külsőleg használva)
regenerálja a hajhagymákat is, (külsőleg)
megelőzi a pattanások kialakulását, (külsőleg)
különböző gyulladások esetén, mint fogíny gyulladás, fekély vagy reflux, (fogíny gyulladásnál házi fogkrém készítését javaslom)
érrendszeri meszesedés ellen, (belsőleg)
csökkenti a rossz LDL koleszterin szintet, (belsőleg)
javítja a látást, megelőzi a szürkehályog kialakulását, (belsőleg)
férfiaknak prosztata és impontecia problémák esetén, (belsőleg)
hölgyeknél pedig a változó kor kellemetlen tüneteinek kezelésére, (belsőleg)
javítja az emlékezetet, lassítja az öregedési folyamatokat (belsőleg)
erősíti a szervezetet a stressz ellen (belsőleg)

Fogyasztása: naponta 1 kiskanállal, vagy 1 evőkanállal

Solio Hidegen Sajtolt Szőlőmag Olaj Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:10
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Tim2018. 08. 31.

  ------------

  Nem tudom,hogy ez az olaj eredetileg ilyen ecet szagú,vagy romlottat kaptam.Szó szerint BÜDÖS a termék!!!!!!!

Anonim Felhasználó2017. 02. 24.

  Főként az arcbőröm ápolására használom. Eddig csak pozitív tapasztalataim vannak a termék kapcsán.

Anonim Felhasználó2016. 11. 15.

  Én az arcomra használom, mert száraz, atopiás, enyhén ráncos bőröm van. A feszülő, irritált érzés eltűnt, helyette sima, puha, élettel teli lett az arcbőröm. Nem zsírosítja a bőrömet.

Anonim Felhasználó2016. 03. 31.

  Gyönyörüen hidratálja a bőrt.Jól felszivódik.