Solio Hidegen Sajtolt Máriatövis Olaj
Solio Hidegen Sajtolt Máriatövis Olaj - 1.
Solio Hidegen Sajtolt Máriatövis Olaj - 2.

Solio Hidegen Sajtolt Máriatövis Olaj

Raktáron

Májnagyobbodás és májzsugorodás esetén segíthet a szervezetnek. Vegyszerek és gyógyszerek okozta májkárosodás esetén kiváló segíthetséget nyújt. MáriatövisA máriatövis silymarint tartalmaz, ami a ma ismert egyik leghatásosabb májvédő anyag.

2 202 Ft
egységár: 11,01 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5997259370570
Márka:Solio
Kiszerelés:200 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Solio Hidegen Sajtolt Máriatövis Olaj Részletes leírás

Májnagyobbodás és májzsugorodás esetén segíthet a szervezetnek. Vegyszerek és gyógyszerek okozta májkárosodás esetén kiváló segíthetséget nyújt.


Máriatövis

A máriatövis silymarint tartalmaz, ami a ma ismert egyik leghatásosabb májvédő anyag.

A silymarin a jelek szerint egyszerre védi a májat a károsodásoktól, és stimulálja az új májsejtek termelődését, melyek aztán átvehetik sérült társaik helyét. Mivel a máj az egyik legkeményebben dolgozó szervünk, általános egészségi állapotunk nagyban függ annak állapotától.

A máj szűri ki a vérből a méreganyagokat és semlegesíti is azokat, pl. a nikotint, az alkoholt, a kémiai anyagokat és szennyeződéseket.
Ráadásul májfunkciót javító hatása folytán számos betegség gyógyítását is elősegítheti: az alkohol okozta károsodástól kezdve (beleértve a cirrhosist) a sárgaságon és a hepatitisen át az epekőig és a pikkelysömörig, sőt, akár az amanita gomba (egy halálos mérgű kalapos gomba) által okozott mérgezésig, ez utóbbi a májsejtek elpusztításával fejti ki halálos hatását.

Néhány gyógyszer, beleértve a szteroidokat és a nagyobb mennyiségű Tylenolt is, nagy terhelést rónak a májra, ezért néhány kutató szerint ezekben a szituációkban a silymarin segíthet megőrizni a máj egészségi állapotát. Ráadásul a silymarin több "hagyományos" tünetet is enyhíthet, pl. fáradtságot, étvágytalanságot, valamint gyomorpanaszokat.

Solio Hidegen Sajtolt Máriatövis Olaj Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:20
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2020. 02. 15.

  Jó ár-érték arány

Anonim Felhasználó2020. 02. 07.

  Jotékony hatása van.

  Nincs ilyen.

Anonim Felhasználó2020. 01. 24.

  Könnyen fogyasztható Szuper termék

Károly2020. 01. 15.

  Egy hónapja alkalmazom a máriatövis olajakat, a májfunkcióm GGT ugrásszerűen javul már majdnem tökéletes a labor eredményem! Csak ajánlani tudom minden májelégtelenséggel küzdőknek! Az biztos, hogy kúraszerűen tovább alkalmazom!

  Nem ismerek hárányát, még nem tapasztaltam!

Zoltán2019. 12. 11.

  Valóban remek májtisztító termék.

Anonim Felhasználó2019. 11. 13.

  Nem régóta használom, az íze finom remélem a májamat is tisztítja/ méregtelenít/ ez a cél. Köszönöm a terméket!

Varga Mihályné2019. 06. 21.

  jóízű, elegáns csomagolás, tesztelem a gyógyhatást

Anonim Felhasználó2019. 04. 28.

  Jól tisztítja a májat, kedvezően változik az ember közerzete. Határozottan fiatalít, több energia, stb

  Nagyon béna a kupakja, néha késsel kell lefeszíteni, mert az egész egyben forog, sok bosszúságot okozva a vevőnek.

Még több mutatása