Natura Szójafehérje Izolátum 500 g

Natura Szójafehérje Izolátum 500 g

Raktáron

A szójaizolátum gazdag fehérjetartalma miatt ajánlott fogyasztása izomtömegnöveléssel kapcsolatos sporttevékenység vagy fokozott fizikai terhelés esetén. .

1 981 Ft
egységár: 3,96 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5997848513821
Márka:Natura
Kiszerelés:500 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Natura Szójafehérje Izolátum 500 g Részletes leírás

A szójababból kinyerhető koncentrátum, vagy a még gazdagabb fehérjetartalmú izolátum a táplálékláncban elsősorban ott nyer jelentőséget, ahol a fokozott fizikai igénybevétel, vagy pl. erőteljes sporttevékenység miatt várhatóan az izomszövetek lebontása kezdődne. Ennek megakadályozására az átlagosan 93% fehérjét tartalmazó szójaizolátum is fogyasztható.

Tudományos kutatások igazolták, hogy a sportolók és az aktívabb életmódot élők fehérje szükséglete nagyobb az átlagosnál, és ezt a szükségletet étrend-kiegészítők formájában lehet eredményesen pótolni. Fehérje szükséges szervezetünk számára az új izomszövetek létrehozásához és a regenerációhoz is. Fehérje nélkül nincs izomépítés és fenntartás. A fehérje étrend-kiegészítők ma már elterjedt és biztonságos alternatívája a fehérjedús étkezésnek. A különböző protein poroknak emellett más kedvező hatása is van, antioxidáns hatásúak, speciális összetevőin keresztül gyorsítják az anyagcserét, így kiválóan alkalmas fogyókúra alatti használatra.

Ajánlott mennyiség: 1-2 evőkanál / nap

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Zoli_812015. 11. 21.

  Ételek fehérje tartalmát lehet növelni vele