Biopont Bio Vegyes Zöldséglé

Biopont Bio Vegyes Zöldséglé

Nincs raktáron

Ez az erőteljes ízű zöldségfélékből - a legújabb táplálkozástudományi ismeretek alapján - készült, magas minőségű ital, finom kiegészítője lehet étkezésének. Az L(+) tejsav segít az italban található tápanyagok jobb feldolgozásában, a cukrok lebontásában.

Kosárba
EAN kód:5998858709181
Márka:Biopont
Kiszerelés:750 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biopont Bio Vegyes Zöldséglé Részletes leírás

Ez az erőteljes ízű zöldségfélékből - a legújabb táplálkozástudományi ismeretek alapján - készült, magas minőségű ital, finom kiegészítője lehet étkezésének.

Az L(+) tejsav segít az italban található tápanyagok jobb feldolgozásában, a cukrok lebontásában. Kiváló kiegészítője böjt- és tisztítókúráknak!

Biopont Bio Vegyes Zöldséglé Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:6
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Biopont Bio Vegyes Zöldséglé Tudnivalók

Tápanyag tartalom: Energia kJ/kcal /100g: 134/32;Fehérje g/100g: 1;Zsír g/100g: 0,07;Szénhidrát g/100g: 6;Élelmi rost g/100g: 0,23;

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Vörösmarty Ilona2016. 10. 07.

  Mert nagyon egészséges. Én tüdőrákos vagyok, és a kemoterápia mellett naponta egy üveggel ezt iszom.

Ilona2016. 02. 17.

  Évek óta fogyasztom, pótolja egy egy pohár elfogyasztása, a napi zöldség szükségletet, ha nem jutok friss termékhez.