Biorganik Bio Köleskása 200 g

Raktáron

Ízesítetlen, bio köleskása.  Egyszerűen és gyorsan elkészíthető. Bio és gluténmentes instant köleskása natúr, zöldséges vagy gyümölcsös kásákhoz, levesek és szószok sűrítésére. .

712 Ft
egységár: 3,56 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999559310164
Márka:Biorganik
Kiszerelés:200 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biorganik Bio Köleskása 200 g Részletes leírás

A köles az egyik legősibb gabona, mind rost-, mind aminosav tartalma miatt érdemes beillesztenünk az étrendünkbe. Igen széles körben felhasználható.

A kása készítésekor semmilyen adalékanyagot nem adunk hozzá a köleshez és nem is veszünk ki belőle semmit, tehát minden érték, amely a kölesben természetes formában megtalálható, a kásában is benne van. Így már nem csak köretként, hanem reggelire is fogyaszthatsz rostban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag gabonát!

Elkészítés: Öntsük fel kétszeres mennyiségű forró vízzel vagy növényi tejjel és hagyjuk állni 5-10 percig. Ízlés szerint fogyaszthatjuk édesen vagy sósan, ízesíthetjük karobporral, fahéjjal, gyümölcsökkel, zöldségekkel.
Sűrítésre is használható.

Összetevők: köles

Átlagos tápérték: 1588 kJ/383 kcal Zsír: 1,3 g amelyből telített zsírsavak: 0,03 Szénhidrát: 84,2 g amelyből cukrok: 0,15 g Fehérje: 7,8 g Só:0,01 g

Biorganik Bio Köleskása 200 g Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:48
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

gaborviktoria2019. 05. 23.

  Ezt a terméket törölték a megrendelésemből. És ez 3 hét után derült ki! Nem elérhető, ne rendeljétek!