Dr.Milesz Fagyöngy-Galagonya Tinktúra 30 ml

Dr.Milesz Fagyöngy-Galagonya Tinktúra 30 ml

Raktáron

A készítmény alkalmazása ideges eredetű és időskori szívpanaszok enyhítésére, a keringés javítására javasolt. Vérnyomás-csökkentő, enyhe szívnyugtató hatású. A tinktúra 3 g fehér fagyöngy leveles hajtásának és 3 g galagonya virágos hajtásvégének alkoholos kivonatát tartalmazza.

3 562 Ft
egységár: 118,75 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5997825710120
Márka:Dr.Milesz
Kiszerelés:30 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Milesz Fagyöngy-Galagonya Tinktúra 30 ml Részletes leírás

Alkalmazása:
A Fagyöngy-galagonya tinktúrát étkezések előtt kevés folyadékkal ajánlatos bevenni. Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását népgyógyászati tapasztalatok igazolják.

A tinktúrát étkezések előtt kevés folyadékkal ajánlatos bevenni. A készítmény hosszú ideig, kúraszerűen alkalmazható, általában 4-6 hét után célszerű néhány napos szünetet tartani.

Az ajánlott napi adag felnőtteknek: 3x20 csepp.

Galagonya:
A szív gyógynövénye, nyugtató és erősítő hatású lehet. Hatóanyagai infarktus után a szívizomzat vérellátását, az ér újraképződését segíthetik elő, a vérnyomást és pulzusszámot csökkenthetik, s ezzel együtt fokozhatják a szervek és az izmok vérellátását. Értágító és vérnyomáscsökkentő tulajdonságával koszorúér-betegségeknél, vérkeringési problémáknál, szívritmus zavarok szabályozásánál és anginás mellkasi fájdalmak megszüntetésében segíthet. Javíthatja a szívizom vérellátását és a szívizom munkabírását, tágíthatja az ereket, lassíthatja az érelmeszesedés folyamatát, csökkentheti a magas vérnyomást.

Fagyöngy:
A fagyöngy a népi gyógyászatban az egyik legrégebben ismert gyógynövény. Gyógyászati célokra a növény leveleit és ágvégeit hasznosítják. Kiváló gyógyír belső vérzések ellen és görcsoldóként is beválik. A fagyöngyből készült tea erősítheti a szívet, érelmeszesedés, illetve hormonproblémák esetén is hatékony lehet.

Fontos:
A hatóanyagok iránti túlérzékenység esetén a készítmény alkalmazása ellenjavallt.

A készítmény egyszeri adagja (20 csepp) 0,30-0,32 g alkoholt tartalmaz, ezért a készítmény alkohol tartalmát figyelembe kell venni májbetegség és epilepszia esetén.
Alkalmazása káros lehet alkoholbetegek, várandósak és gyermekek számára.

A készítmény gyermekek számára nem alkalmazható, figyelembe véve alkohol tartalmát és az alkalmazási területét.

A készítmény alkohol tartalma miatt az alkohollal kölcsönhatásba lépő gyógyszerekkel nem szedhető. Egyes szívre ható gyógyszerekkel (pl.: szívglikoz8idok), vérnyomáscsökkentőkkel együtt szedve azok hatását fokozhatja.

Várandósság és szoptatás idején nem javallt a készítmény szedése.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2018. 12. 21.

  Csökkentettem a vérnyomási gyógyszeremet,elmúlt a néha jelentkező ritmus zavar.Erősebbnek érzem magamat ,a fáradékonyság is csökkent.

Anonim Felhasználó2018. 12. 03.

  Ajánlom,mert természetes eredetű.

Ambrusz László2018. 07. 26.

  Évek óta használom amikor valami miatt emelkedik a vérnyomásom enyhén.Ilyenkor 1/2 -1 üveg elfogyasztása után helyreáll a rend.Nagyon jó termék,nekem be vált.Ajánlom Mindenkinek !

Anonim Felhasználó2015. 03. 19.

  Könnyebb bevenni mint teát csinálni.

Anonim Felhasználó2015. 02. 27.

  Mivel a vérnyomásom ingadozó, nekem bevált. Kipróbálásra mindenkinek ajánlom hasonló problémákkal kűzdőknek és az alternatív gyógymódokat választóknak, egy üvegnyi fogyasztásával el lehet dönteni, beválik-e.