Zöldvér Zöldárpa tabletta

Zöldvér Zöldárpa tabletta

Raktáron

Fogyasztása javasolt minden korosztálynak, nőknek és férfiaknak egyaránt, cukor- és fekélybetegeknek.

6 154 Ft
egységár: 20,51 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5998219305496
Márka:Zöldvér
Kiszerelés:300 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Zöldvér Zöldárpa tabletta Részletes leírás

Zöldvér zöldárpa tabletta 300db

Fogyasztása javasolt minden korosztálynak, nőknek és férfiaknak egyaránt, cukor- és fekélybetegeknek. Lúgosító hatású. Legfőbb hatóanyagai: béta-karotin, B 1 -, B 2 -, B 6 -, C-, E-, H-vitamin, folsav, pantoténsav, nikotinsav, kálium, kalcium, magnézium, vas, réz, cink, SOD és egyéb enzimek, növényi fehérje, klorofill.

Összetétel: zöldárpa őrlemény 99%, csicsóka.
 
Felhasználási javaslat: napi 4-5 tabletta bő folyadékbevitellel.
 
Tiszta természet - 100%-ban természetes anyagokat tartalmaz, a tabletták túlnyomásos sajtolással készülnek, mentes kötő- és adalékanyagoktól, színezékektől, ízfokozóktól.
 
Figyelmeztetés!
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
Kisgyermekek elől gondosan zárjuk el!
 
Tárolás: Hűvös, száraz helyen, fénytől védve tároljuk, fogyasztást követően a doboz lezárása ajánlott, felbontás után 2 hónapon belül felhasználása javasolt.
 

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Babcy2019. 05. 02.

  Egy hete kezdtem el szedni a kapszulát, (napi 4), teljesen elégedett vagyok vele. Voltak a mellkasomon apró kis kiütések, amik elmúltak, illetve valóban jó hatással van a bőrre. A szaga ugyan nem túl jó, de semmi mellékíz nem keletkezik a szájban.

Anonim Felhasználó2019. 03. 12.

  Savcsökkenés