Zöldvér Likarap Kapszula

Zöldvér Likarap Kapszula

Raktáron

A Zöldvér Likarap illóolajat és MSM-et tartalmazó étrend-kiegészítő. .

3 875 Ft
egységár: 49,68 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5998219306394
Márka:Zöldvér
Kiszerelés:78 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Zöldvér Likarap Kapszula Részletes leírás

Zöldvér likarap kapszula 60+18db

A Zöldvér Likarap illóolajat és MSM-et tartalmazó étrend-kiegészítő.  A grapefruitmag olaja nem csak fertőtlenítő hatású, hanem hozzájárul a testnedvek lúgosításához is. Hatékony alternatíva lehet antibiotikumok kiváltására is, hiszen nincs mellékhatása. Jobban tolerálható, mint az eddig használt gomba elleni készítmények, azok is jól alkalmazhatják, akik a citrusfélékre allergiásak. A teafalevél kiváló antiszeptikum, gombás fertőzések kezelésére alkalmas. A betegségeket terjesztő mikroorganizmusokat,gombákat és baktériumokat is egyaránt hatékonyan elpusztítja, ezzel pozitívan támogatja z immunrendszert. A kurkumában található kurkumin részt vesz a máj regenerációjában és a méreganyagok semlegesítésében

. Gátolja a vér besűrűsödését, csökkenti a trombózisveszélyt, serkenti a zsíranyagcserét, csökkenti a koleszterinszintet, javítja az epekiválasztást, véd a fekélyek kialakulása ellen és gyulladáscsökkentő. Az MSM -  a C-vitaminhoz hasonlóan - átjárhatóvá teszi a sejtfalakat, így az ott lévő méreganyagok és vírusok megtisztítását teszi lehetővé.

Nettó tömeg: 39 g; 60+18 db.

Összetevők: kurkuma por, őrölt szegfűszeg, MSM por (108mg/kapszula), őrölt oregano levél, , zselatin kapszula, oregano olaj (12mg/kapszula), grapefruitmag olaj, teafa olaj.

Felhasználási javaslat: napi 1 kapszula bő folyadékbevitellel.

Figyelmeztetés!
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! 
Kisgyermekek elől gondosan zárjuk el! 
Az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegán étrendet és az egészséges életmódot!
 

Zöldvér Likarap Kapszula Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:10
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Zöldvér Likarap Kapszula Figyelmeztetés

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) é

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2015. 03. 14.

  JAVULT A KÖZÉRZETEM, CSÖKKENT AZ ARCÜREG GYULLADÁSOM