Zöldvér Kurkuma Megadózis kapszula

Zöldvér Kurkuma Megadózis kapszula

Raktáron

Hatóanyaga, a kurkumin, segíti a szervezetet a gyulladásos folyamatok leküzdésében, szerepet játszhat az ízületek védelmében. Felhasználási útmutató: napi 3-4 kapszula bő folyadékbevitellel. Hűvös, száraz helyen, fénytől védve tárolja.

4 338 Ft
egységár: 48,2 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5998219306509
Márka:Zöldvér
Kiszerelés:90 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Zöldvér Kurkuma Megadózis kapszula Részletes leírás

Hatóanyaga, a kurkumin, segíti a szervezetet a gyulladásos folyamatok leküzdésében, szerepet játszhat az ízületek védelmében.

Felhasználási útmutató: napi 3-4 kapszula bő folyadékbevitellel.

Hűvös, száraz helyen, fénytől védve tárolja. Fogyasztását követően a doboz lezárása ajánlott, felbontás után 2 hónapon belül felhasználása javasolt.

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet, és az egészséges életmódot! A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tartani!

Nyomokban árpafüvet, búzafüvet, rozskorpát, zabfüvet, zellergyökeret, zöldárpát, mustármagot, spenótot tartalmazhat.

KURKUMA:
A kurkuma (Curcuma longa) a hagyományos indiai gyógyászatban, a több ezer éves múltra visszatekintő ájurvédában ősidők óta alkalmazott gyógyító szer. De már i. e. 600-ban Asszíriában is feljegyezték jótékony hatásait.
Magát a fűszert a sárga színű gyökértörzsből nyerik, amit méregmentes sárga festékanyaga (kurkumin) miatt "indiai sáfránynak" is neveznek. A kurkuma az európai konyhakultúrában viszonylag új keletű, hazájában, Indiában viszont évezredek óta ismerik és használják.

Sokáig a jómód jelképének tartották és ennek megfelelően az egész test megtisztítását várták tőle. Orvosilag emésztésserkentőként, lázak, fertőzések, izületi panaszok és májbetegségek ellen használták.
A kínai gyógyászatban szintén alkalmazták a vérkeringés javítására, vérzések csillapítására, valamint menstruációs panaszok kezelésére.
Gyógynövényként még sokoldalúbban alkalmazható, fő hatóanyaga, a kurkumin révén.

A vizsgálatok szerint a szervezetre gyakorolt hatásai:
- erősíti az epehólyagot
- gátolja a vérrögök kialakulását, ezáltal csökkentik a trombózisveszélyt
- serkenti a zsíranyagcserét (valószínűleg a súlycsökkenést is)
- koleszterincsökkentő hatású
- javítja a látást
- fájdalomcsillapító
- véralvadásgátló, gátolja az érelmeszesedés kialakulását
- javítja az emésztést, oldja a bélgörcsöket
- serkenti az epe kiválasztását, a máj működését
- véd a fekélyek kialakulása ellen
- gyulladáscsökkentő
- hatásos a kórokozók ellen
- védi az izületeket

A kurkuma nem épül be a szervezetbe, nagyon élénk tisztító hatása van.
A legfrissebb amerikai vizsgálatok szerint a kurkuma - az indiai curry fűszerkeverék egyik összetevője - fékezi a rosszindulatú bőrrák sejtjeinek kifejlődését, sőt kedvez azok eltűnésének is. A vizsgálat eredményei egy rákbetegséggel foglalkozó amerikai folyóiratban jelentek meg.

A kurkuma oxidáló és gyulladáscsökkentő tulajdonságairól ismert fűszer. Az elmúlt években egyre több vizsgálatot végeznek világszerte, amelyek azt sugallják, hogy e fűszer legyőzheti a rákos sejteket. A kurkuma daganatellenes képességét eddig csak a mellrák esetében figyelték meg. A legfrissebb vizsgálat azonban megerősítette azt a feltételezést, hogy a fűszer a bőrrák esetében is kifejezetten kedvező hatással bír. A vizsgálat egyértelműen azt mutatja, hogy a kurkuma a bőrrák növekedésének gátlója, illetve a rákos sejteket önmaguk megsemmisítésére ösztönzi.
forrás:nepgyogyaszat.hu

Zöldvér Kurkuma Megadózis kapszula Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:1
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Zöldvér Kurkuma Megadózis kapszula Figyelmeztetés

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) é

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2017. 05. 18.

  Egyszer már rendeltem, rendszeres szedés alatt pozitív hatást tapasztaltam.

Anonim Felhasználó2015. 11. 11.

  jó gyulladáscsökkentő