Nano Gold

Nano Gold

Nincs raktáron

Vita Crystal Gold arany tartalmú oldat 500ml.

Kosárba
EAN kód:5999558332709
Kiszerelés:500 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Nano Gold Részletes leírás

-Gyulladáscsökkentő, többek között az akut és krónikus izületi gyulladások, degenerációk esetén javallott belső alkalmazása, ezáltal csökkenti a fájdalmat, és javítja az izület mozgását. 
-Szabályozza a szívritmust, serkenti a vérkeringést, optimalizálja a test hőmérsékletet. -Eredményesen használják alkohol-, nikotin-, koffein- és szénhidrátfüggőség csökkentésére. 
-Jelentősen enyhíti az asztmatikus tüneteket. 
-Antibakteriális hatása miatt a legkiválóbb fogtömő anyag, amit napjainkban ismét előszeretettel alkalmaznak a fogorvosok. Az arany kolloid oldat belsőleg használva az immunrendszer működését nem zavarja, folyamatos fogyasztása javallott.

Az aranykolloid oldat belsőleg használva az immunrendszer működését nem zavarja, folyamatos fogyasztása javallott.

Összetétel: Szűrt, reverse osmosissal tisztított víz, színezék: arany por (E175), antioxidáns: aszkorbinsav (C-vitamin), édesítőszer: Stevia rebaudiana Bertoni levél extract (Steviol- glikozid 95 % , E 960).

Felhasználási javaslat: 2x 5ml /nap, szükség szerint max. 50ml /nap. Külső és belső felhasználása is javasolható.

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Kisgyermekektől elzárva tartandó.

Tárolás:Hűvös, fénytől védett helyen

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 04. 01.

  édesítőt tartalmaz

Anonim Felhasználó2015. 11. 11.

  Izületi gyulladásra, és annak megelőzésére hsználja a család. A 80 éves nagymamánál kiváltottuk a gyógyszert. Nincs mellékhatás és a reggelente bedagadt kezek már a múlté.

Márta2015. 10. 06.

  nagyon lassan, de használ, türelem kell hozzá amíg mutatkozik a hatása

Anonim Felhasználó2015. 07. 03.

  energikusabb leszek tőle, jobb lesz a közérzetem, fiatalabbnak látszom és érzem is magam, úgy érzem,hogy egészségesebb is vagyok, nincs fejfájás-fáradékonyság- izületi fájdalom-rossz közérzet...stb már másfél hónap használat után

Ambrus Ferencné2015. 05. 27.

  Segít a depresszión és az izületi fájdalmakat csökkenti .

Anonim Felhasználó2015. 03. 04.

  Izületi, csontrendszeri fájdalmakra jótékony hatással van.