AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Akciós! Vita Crystal Zöld Kávé Kapszula

Márka: Vita Crystal
2-3 munkanap múlva Önnél.
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 250 db
Ezt a terméket legutóbb 8 napja vették meg.
5999558338961
Eredeti ár:
3 380 Ft
Aktuális ár:
3 279 Ft
Megtakarítás:
101 Ft (3%)
Egységár:
13,12 Ft / db
Mennyiségi kedvezmények
2 db után
3% kedvezmény.
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Telefonos ügyfélszolgálat elérhető.
Rendelését telefonon keresztül is leadhatja munkanapokon 8 és 17 óra között a
+36 (1) 510 0124 telefonszámon!
A rendelés során kérjük hivatkozzon az alábbi termékazonosítóra: 21810.
Termékleírás
A zöld kávé egy forradalmian új fogyókúrás termék, amely a természet ajándéka.
 

Főbb hatásterületek:
- súlycsökkentő hatás
- koleszterinszint csökkentés
- emésztési problémák
- antioxidáns hatás


A zöld kávéban található koffein nem ugyanúgy hat, mint a fekete kávéban lévő. A zöld kávé lassabban, de hosszabb időre fejti ki hatását, és a hagyományos eljárással szemben nem pörkölik meg, ezért tartalmazza azokat az anyagokat (polifenolokat) is, amelyek fokozottan támogatják az immunrendszert, védik a sejteket a káros hatásoktól. A zöld kávé egyik fő összetevője a klorogénsav, melynek zsírégető, éhségérzet csökkentő és antioxidáns hatásai is ismertek. A klorogénsav hatékonyan csökkenti a vércukorszintet, mivel képes csökkenteni a vékonybélben a glükóz felszívódását. Csökkenti a koleszterinszintet, a trigliceridszintet és a vérnyomást. A klorogénsav kedvezően hat a májsejtek működését fokozó gének tevékenységére, és az adiponectin nevű hormon szintjét növeli, ami az inzulinérzékenységet segíti elő, gyulladáscsökkentő, diabétesz-megelőző és anti-atherogenic hatást fejt ki.
Fogyás zöldkávéval

A zöld kávé egyik legfőbb összetevője a klorogénsav, melynek zsírégető és antioxidáns hatásai elismertek. Csökkenti az éhségérzetet, energizál és felfrissít egyben. A zöld kávé előnyösen fogyaszt, hiszen jórészt a problémás területekről - tehát a hasról, a fenékről, a combról és a derékról tünteti el a felesleget. Fogyasztásával a zsírszövet mennyisége csökken, azonban az izomszövet nagysága változatlan marad. Egy 2012-es kutatásból, melyen tizenhat túlsúlyos ember vett részt kiderült, hogy az étrend és az edzésterv megváltoztatása nélkül, tizennyolc hét alatt akár a testsúlyunk 10%-ától is megszabadulhatunk a zöldkávé-kivonat rendkívüli segítségével.

A kávé ma világszerte a legnépszerűbb élvezeti cikk!


A kávé története:
Az egyik történet szerint a kávé élénkítő hatását egy Káldi nevű etióp pásztor fedezte fel Kr.e. 300-ban, aki észrevette, hogy ha a kecskéi a piros bogyókat legelészik, sokkal élénkebbek lesznek. Ezt elmondta a közelben élő szerzeteseknek, akik rájöttek arra, hogy ha a magokat megpörkölik, ízletes italt készíthetnek.
- 1000 körül Avicenna a középkori muszlim gondolkodás egyik legnagyobb alakja is gyógyszerként használta a kávét.
- A 16. század első évtizedeiben már Szíria és Egyiptom lakói is ismerték.
- Isztambulban az első kávéházak az 1550-es években nyíltak, és számuk gyorsan nőtt. Európába a 17. században érkezett meg a kávézás szokása. Az első európai kávéház 1624-ben Velencében nyílt meg La Bottega del Caffé néven.

A kávé feldolgozása:
- A bogyókat kézzel leszüretelik.
- Tisztítás, érlelés.
- Szárítás.
- A gyümölcshús eltávolítása a szemekről.
- További tisztítás.
- Válogatás.
- PÖRKÖLÉS!

Mi a baj a pörköléssel?
A pörkölés jóval 200°C felett történik. Ezen a hőmérsékleten több száz karcinogén, rákkeltő anyag keletkezik!
Naponta 15 millió csésze kávét fogyaszt el Magyarország lakossága ez évente 25 millió kg égetett pörkölt anyagot jelent. Ugyanez a probléma a pirítóssal és a karamelizált cukorral.

Zöld kávé - Pörkölés nélkül:

A zöld kávéban található koffein nem ugyanúgy hat, mint a fekete kávéban lévő, az előbbi ugyanis lassabban, de hosszabb időre fejti ki hatását, és a hagyományos eljárással szemben nem pörkölik meg, ezért tartalmazza azokat az anyagokat (polifenolokat) is, amelyek fokozottan támogatják az immunrendszert, védik a sejteket a káros hatásoktól.

Klorogénsav:
A zöld kávé egyik fő összetevője a klorogénsav, melynek zsírégető, éhségérzet csökkentő és antioxidáns hatásai is ismertek. A klorogénsav hatékonyan csökkenti a vércukorszintet, mivel képes csökkenteni a vékonybélben a glükóz felszívódását.

Tanulmányok, kutatások:

- Joe Vinson és munkatársai 16 ember bevonásával készítettek tanulmányt Indiában, de korábban hasonló vizsgálatokat folytattak Franciaországban és Japánban.
22-26 év közötti túlsúlyos, illetve elhízott ember vett részt a vizsgálatban.
A napi egy-két adag zöld kávét ivó résztvevők testsúlya a követés hat hete alatt átlagosan 10,5%-kal csökkent, míg testzsírjuk mennyisége 16%-kal.

- 2006-os kutatás: Hiroshi Shimoda, Emi Seki, Michio Aitani.
Egereket tápláltak standard zöld kávébab kivonatot tartalmazó diétával, és ennek fő összetevőivel, nevezetesen koffeinnel és klorogénsavval 14 napig.
A kutatók úgy találták, hogy a zöld kávébab kivonat csökkentette a viscerális (zsigeri) zsír mennyiségét és a testtömeget, míg az ételfogyasztás nem változott.

- A klorogénsav legyőzi a felesleges cukrot.
A tekintélyes szaklap, a The Lancet 2002-ben tette közzé népesség vizsgálatát, amelyet 17000 emberen végzett. A kutatók azt állapították meg, 50%-kal kisebb diabétesz kockázattal számolhatnak azoknak, akik naponta 7 csésze kávét isznak meg, azokhoz képest, akik csak kettőt.

Más kísérleti eredmények:
- A klorogénsav kedvezően hat a májsejtek működését fokozó gének tevékenységére, és az adiponectin nevű hormon szintjét növeli, ami az inzulinérzékenységet segíti elő, gyulladáscsökkentő, diabétesz-megelőző és anti-atherogenic hatást fejt ki.
- Csökkenti a koleszterinszintet, a trigliceridszintet és a vérnyomást.

Probléma:

Naponta 7 csésze kávét meginni a legtöbb ember számára kivitelezhetetlen.
Ez arra a ösztönözte a kutatókat, hogy derítsék ki, milyen cukorszint csökkentő anyagokat tartalmaz a kávé. A kutatók arra a megállapításra jutottak, hogy a kávé klorogénsav tartalma felelős elsősorban a glukóz csökkentő hatásért.

Lenyűgözően meggyőző adatok:

- Japán kutatók egy csoportja 43%-os vércukorszint esést regisztrált, miután zöldkávébab-kivonatot adtak be egereknek egy kiadós evés után.
- Egy klinikai kísérletben 2011-ben a kutatók 50% klorogénsavat tartalmazó standardizált zöldkávébab-kivonat különböző dózisait adták be 56 személynek. Azután 100 g glukózt adtak nekik egy glukóz-terheléses vizsgálatban.

A kísérletben a vércukorszintek annál nagyobb mértékben estek vissza, minél nagyobb mennyiségű zöldkávébab-kivonat adagot kaptak a kísérleti alanyok, 100 mg-tól egészen 400 mg-ig. A 400 mg-os adagnál 32%-os csökkenés következett be a vércukorszintben - két órával a glukózbevitel után. Ez azt jelenti, hogy ha Önnek az étkezés után veszélyesen magas - 8.9 mmol/l a vércukorszintje, a zöldkávébab kivonat 6 mmol/l-re csökkenti azt.



Tudnivalók
​Hatóanyag 2 kapszulában:
Zöld kávé őrlemény: 1100mg
Összetevők
Zöld kávé őrlemény, zselatin
Vélemények (15)
2019-01-23 08:22:20
Pozitívum: Segít a cukorszint csökkentésében ,és a diétánál az éhség csökkentésében.

2018-04-28 12:57:54
Pozitívum: Nagyon jó ár és kedvező hatás.

2018-03-30 06:54:42
Pozitívum: Most kezdtem szedni,még nem tudok véleményt mondani.

Negatívum: nincs
2018-01-31 14:32:54
Pozitívum: Segíti az emésztést

2018-01-22 10:57:33
Pozitívum: Hatásos. Jó ár-arány érték.

2017-03-05 12:16:28
Pozitívum: Az ár érték aránya nagyon jó!

2017-02-25 15:32:41
Pozitívum: Egy hete fogyasztom a kapszulát, és valóban az emésztési problémáim helyre jöttek. Az étvágyam is csökkentette. Súlyomból még nem vesztettem, de még csak egy hete fogyasztom. Bízom benne hamarosan ez is változik.

2017-02-07 20:06:32
Pozitívum: Olcsóbb volt mint máshol.

2016-10-24 06:19:45
Pozitívum: hatékony

2016-09-22 08:18:50
Pozitívum: Jó termék.

<< 1 2 >>