Vitaking Multi Liquid Plusz
Vitaking Multi Liquid Plusz - 1.
Vitaking Multi Liquid Plusz - 2.

Vitaking Multi Liquid Plusz

Raktáron

A Liquid Plusz Új Formula vitamincsomag a Vitaking legújabb terméke. .

3 189 Ft
egységár: 106,29 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999561252605
Márka:Vitaking
Kiszerelés:30 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitaking Multi Liquid Plusz Részletes leírás

Vitaking Multi Liquid Plusz vitamincsomag
Minden doboz öt darab blistert tartalmaz, egyenként hat gélkapszulával. A készítmény tartalmazza azokat a minden napra szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket, amelyekre a szervezetünknek szüksége van.

A koreai ginzeng és a zöld tea is kiváló energetizáló tápanyag. A ginzengről tudományosan igazolt tény, hogy rendszeres fogyasztása hozzájárul a megfelelő fizikai és szellemi erőnlét fenntartásához. A zöld tea pedig koffeintartalmának köszönhetően energiával tölti fel a szervezetet.

A kapszulákban található lutein segiti a szem egészségének fenntartását. A retina és a szemlencse egyik összetevő anyaga, ezért rendkívül fontos rendszeres fogyasztása. Hiányában sérülhet a szem egészsége.

A gélkapszulák egyedülállóan nagy arányban tartalmaznak természetes anyagokat. A termékben található A-vitamin sárgarépából, az E-vitamin búzacsíra olajból, a C-vitamin kukoricából és szőlőcukorból, a nyomelemek tengeri korallból vannak kivonva.

Fogyasztása javasolt:
Azoknak, akik az átlagosnál többet dolgoznak, akár fizikai, akár szellemi területen. Hobbi sportolóknak, illetve olyan személyeknek javasoljuk, akik az átlagosnál fáradékonyabbak, vagy nagyon sokat kell tanulniuk. Vitaminokból bőségesen el lesz látva a szervezete. A Liquid Plusz vitamincsomag ásványianyag és nyomelem tartalma megakadályozza, hogy még a mai rossz táplálkozási szokások mellett is hiány keletkezzen bármelyik összetevőből.

Hatóanyagok 3 gélkapszulában : Mennyiség / NRV %
A-vitamin 1500µg /187.4 %
B1-vitamin (tiamin) 99 mg / 9000 %
B12-vitamin (kobalamin) 50 mcg / 2000 %
B2-vitamin (riboflavin)39 mg / 2786 %

B3-vitamin 50mg / 313%
B6-vitamin (piridoxin) 24 mg /1714.29 %
Biotin 50 mcg /  100 %
C-vitamin 752.55 mg / 625 %
Cink 7.5 mg /  75 %
D-vitamin 1000 NE / 500 %
E-vitamin 400 NE /  2250 %
Folsav 400 µg / 200 %
Inozitol 50 mg **%
Kalcium 304.5 mg / 38.06 %
Kolin 50 mg **
Króm 25 µg / 62.5 %
L-glutaminsav hidroklorid 12.5 mg /  **%
Lutein 6 mg / **%
Magnézium 125 mg / 33.33 %
Mangán 2 mg /100 %
Molibdén 13 µg / 26 %
Panax ginzeng kivonat 39 mg / **%
Réz 1µg/ 100 %
Szelén 12.6 µg / 22.91 %
Vas 9 mg / 64.29 %
Zöld tea kivonat 52.5 mg /**%

NRV%: felnőttek számára javasolt napi bevitel

**%: a napi szükséglet nincs meghatározva

Alkalmazása: A nap során bármelyik főétkezés után közvetlenül, vagy az étkezés közben célszerű elfogyasztani, hogy a kiegészítők minél jobban összekeveredhessenek az elfogyasztott ételekkel. Nem az a lényeg, hogy minél gyorsabban felszívódjanak, hanem az, hogy minél egyenletesebben táplálják a testét. Soha ne vegye be éhgyomorra! A legjobb, ha azzal az étkezéssel fogyasztja, amelyik tartalmaz némi zsiradékot is. Ez is javítja a hasznosulást.

Kialakításának köszönhetően nagyon könnyű lenyelni. Egyrészt minden adag egyforma méretű zselatin burokba van csomagolva, másrészt az összetevők minden szemben egyforma mennyiségben vannak jelen. A zselatin burok nedvesség hatására síkossá válik, ezzel is megkönnyítve a lenyelését. Nem tapad le a nyelvre, így nem lesz kellemetlen utóíze. Csomagolása praktikusan lett megtervezve, hogy Ön bárhová magával tudja vinni.

Kinek nem javasoljuk a Vitaking Liquid csomagok szedését?
Bárki, aki ismert betegséggel rendelkezik vagy gyógyszert szed, a csomagjaink alkalmazását mindenképpen beszélje meg orvosával. Valószínűleg a vitaminok és a csomagban található egyéb tápanyagok befolyásolni fogják a gyógyszerének adagolását. A termék ginzenget tartalmaz, aminek fogyasztása nem javasolt a terhesség első harmadában és a szoptatás alatt. Ez idő alatt aVitaking Multi Plus Profi csomagot és a Gyömbért ajánljuk és azt, hogy beszéljen az orvosával, aki a terhességét felügyeli.

Tájékoztatás az étrend-kiegészítőkről
Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 11. 24.

  Jól múködik

  Nincs

Anonim Felhasználó2017. 08. 29.

  Jó a felszívódása.