JutaVit Lándzsás Útifű Szirup 100+50ml

JutaVit Lándzsás Útifű Szirup 100+50ml

Raktáron

Lándzsás útifű kivonatot, csipkebogyó kivonatot és C-vitamint tartalmazó folyékony étrend-kiegészítő készítmény borsmenta illóolajjal. .

1 696 Ft
egységár: 11,31 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999882716565
Márka:Jutavit
Kiszerelés:150 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

JutaVit Lándzsás Útifű Szirup 100+50ml Részletes leírás

JutaVit Lándzsás Útifű Szirup

Alkoholt nem tartalmaz!

Tartósítószert nem tartalmaz!

Új, kellemesebb íz!

Vegetáriánusok és vegánok részére is!

A Lándzsás útifű kivonat nyugtathatja a torkot, a garatot és a hangszálakat, valamint támogathatja az immunrendszer normál működését. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

Nettó térfogat: 150ml; 300 ml

Adagolás:

Felnőtteknek: 3x 15 ml
Gyermekeknek: 3x 5 ml

Öszetevők: glükóz-fruktóz szirup, víz, nedvesítőszer (glicerin), lándzsás útifű levél kivonat, maltodextrin (kukorica), L-aszkorbinsav, csipkebogyó kivonat, emulgeálószer (poliszor[1]bát), borsmenta illóolaj).

Tárolás: Szobahőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve, lezárt dobozában. Felbontás után hűtőszekrényben tárolva 2 hónapig fogyasztható.

OGYEI notifikációs szám: 25292/2020

Figyelem!

Kisgyermekek elől elzárva tárolandó! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Az étrend-kiegészítő fogyasztása három éves kor alatt nem javasolt! Cukorbetegeknek, várandós és szoptatós kismamáknak, valamint pajzsmirigy elégtelenségben szenvedőknek a készítmény fogyasztása nem ajánlott! Kérjük a termék külső papír dobozát őrizze meg, mer t egyes fontos információk csak azon találhatók!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2018. 10. 10.

  nagyobb kiszerelés, kedvező áron

Anonim Felhasználó2018. 10. 10.

  Fura íze van. A hatásosságáról nem tudok nyilatkozni, mivel pár alkalommal ittam csak belőle. Nem fogok ilyet többet venni.

Marika2018. 10. 05.

  Ajánlom mindenkinek jó hurut oldó ,kellemes izü

Anonim Felhasználó2018. 06. 26.

  Nagyon jó árban van és jó az íze is , gyereknek is adható , alkoholt , nem tartalmaz.