Now Vitamin D3 Kapszula

Now Vitamin D3 Kapszula

Raktáron

A D vitamin segít megőrizni a csontok erősségét és támogatja az immunrendszer egészséges működését. .

3 059 Ft
egységár: 25,49 Ft / db
Kosárba
EAN kód:733739003676
Márka:Now
Kiszerelés:120 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Now Vitamin D3 Kapszula Részletes leírás

2.000 NE - Magas hatékonyság
Segít megőrizni a csontok erősségét*
Támogatja az immunrendszer egészséges működését*

A Vitamin D-3 lágykapszula folyékony, könnyen felszívódó formában tartalmazza ezt a kulcsfontosságú vitamint. A D-vitamin természetes formájában a táplálékkal kerül a szervezetbe vagy a bőrben keletkezik a nap ultraviola sugarainak hatására. Lévén élelmi forrásaink alapvetően nem bővelkednek D-vitaminban, és az emberek egyre inkább kerülik napsütést, ezért a szervezet számára szükséges mennyiség biztosításához D-vitamin pótlásra van szükség.

HASZNÁLAT (1 adag = 1 lágykapszula)

Naponta 1 lágykapszula étkezés közben.

TÁROLÁS

Felbontás után száraz, hűvös helyen tárolandó.

FIGYELMEZTETÉS

Amennyiben bármilyen gyógyszert fogyasztasz (különös tekintettel a pikkelysömör (psoriasis) helyi kezelésére alkalmazott készítményekre és a tiazid típusú vízhajtókra) vagy bármilyen betegségben szenvedsz (különösképpen ha magas a vér kalcium szintje (hiperkalcémia), vesebetegséged vagy mellékpajzsmirigy túlmûködésed (hiperparatiroidizmus) van), továbbá terhessé és szoptatás ideje alatt a készítmény alkalmazása előtt konzultálj kezelőorvosoddal. A termék fogyasztása felnőttek számára ajánlott. Gyermekek elől elzárva tárolandó! A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és egészséges étrendet.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.