Tafedim gél

Tafedim gél

Raktáron

​A TAFEDIM gél antibakteriális, gyulladás csökkentő hatású gyógynövény (Euphorbia hirta) kivonatát, valamint bőrvédő, irritációt csökkentő, regeneráló, a bőr öregedési folyamatát csökkentő, nedvesítő hatású anyagot és panthenolt tartalmaz.

3 302 Ft
egységár: 66,04 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999511571022
Márka:Tafedim
Kiszerelés:50 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Tafedim gél Részletes leírás

A TAFEDIM gél antibakteriális, gyulladás csökkentő hatású gyógynövény (Euphorbia hirta) kivonatát, valamint bőrvédő, irritációt csökkentő, regeneráló, a bőr öregedési folyamatát csökkentő, nedvesítő hatású anyagot és panthenolt tartalmaz.

Az afrikai őslakosok az Euphorbia hirta gyógynövény levelével borogatják vagy tejnedvével bedörzsölik sebeiket, száraz repedezett bőrüket, rovarcsípéseiket, bőrfelületi növekvő, gyakran melanómás kitüremkedéseiket, pattanásaikat, herpeszüket, aranyerüket és gombás fertőzéseiket. Szem kötőhártya gyulladás esetén a szemhéj külső felületét kenik be a növény tejnedvével.

A gyulladásra hajlamos, érzékeny, vízhiányos bőr ápolószere.

Tafedim gél Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:10
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2018. 07. 26.

  Ekcémára, gyulladásra, aknés bőrre, napégésre használom kiváló eredménnyel.

Anonim Felhasználó2016. 08. 31.

  Kiváló szem környéki szemölcsökre. Hatása látványos.

Anonim Felhasználó2015. 12. 02.

  Kellemes a bőrömnek.

Anonim Felhasználó2015. 04. 08.

  Akinek vízhiányos bőre van tényleg próbálja ki mert hihetetlen jó.Nekem bevált.