Interherb Q10 rezveratrol kapszula 30 db

Interherb Q10 rezveratrol kapszula 30 db

Raktáron

A Q10 a szervezetünkben előforduló természetes antioxidáns koenzim. Mennyisége az életkor előrehaladtával folyamatosan csökken, ezért kiegyensúlyozott beviteléről gondoskodni kell.  .

2 375 Ft
egységár: 79,15 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999542642258
Márka:Interherb
Kiszerelés:30 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Interherb Q10 rezveratrol kapszula 30 db Részletes leírás

Interherb Q10 rezveratrol kapszula 30 db

A megfelelő Q10 ellátottság hozzájárul a szív egészséges működéséhez, a normális vérnyomás fenntartásához, a sejtszintű energiatermelő folyamatokhoz. Antioxidáns tulajdonságai révén védi a sejteket az öregedést okozó oxidatív stressz ellen.

A Rezveratrol egy erős antioxidáns hatású polifenol, amely nagymennyiségben fordul elő a mediterrán vidékről eredő vörösborokban. Hozzájárul a szív- és érrendszer egészségének megőrzéséhez.

A folsav szerepet játszik a vérképzésben, a normál sejtosztódásban, az immunrendszer kiegyensúlyozott működésében.

Összetevők: Poligonum cuspidatum gyökérkivonat, tömegnövelő szer: mikrokristályos cellulóz, zselatin, Koenzim Q10, csomósodás gátló anyagok: magnézium-sztearát, talkum, kolloid-szilícium-dioxid, színezék: titán-dioxid, folsav.

Javasolt fogyasztás: napi 1 kapszula. Lehetőleg ebéd után, rágás nélkül nyelje le.

Figyelmeztetés! Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! 
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot! 
Gyermekek elől elzárva tartandó!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.