AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (20) 211 88 88
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Bio-Rend gél

Márka: Bio-Rend
3-6 munkanap múlva Önnél
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 100 g
Ezt a terméket jelenleg 2 vásárló nézi.
5999881291018
Aktuális ár:
2 950 Ft
Egységár:
29,50 Ft / g
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
A Bio-Rend gél életkortól függetlenül a mozgástevékenységet végzők számára ajánlott, naponta két alkalommal reggel és este) vékonyan felkenve a hátra, karra, lábra. A testfelületre egy-egy alkalommal 10-15 g félfolyékony gél kenjünk. A gél 1-2 percen belül száraz rugalmas filmet képez, mely nem gátolja a bőr légzését, illóolaj tartalmának köszönhetően folyamatosan hűsíti a bőrfelületet.
  • Menedzser, stresszes életet él, az irodai munkától kimerült a karja, nyaka, háta, lába?
  • Meszesedési problémái vannak?
  • Reumatikus gondokkal küzd?
  • Sportoló?
  • Sokat vezet?
  • Nehéz fizikai munkát végez?

Az előbbi élethelyzetekből adódó problémák enyhítésére kiváló termék a Bio-Rend gél! A Bio-Rend gél megjelenését 12 éves kutatás előzte meg. A termék doppinglistán szereplő anyagot nem tartalmaz, és gyermekek kivételével mindenki alkalmazhatja. Bőrpír esetén többször öblítsük le. Amennyiben többet akar megtudni a Bio-Rend gélről azt weblapunkon megtalálja.

Arcra valamint szem környékére nem alkalmazható! Használat után mossunk kezet! Bőrpír esetén azonnal öblítsük le, többször ne használjuk.

Tudományos háttér, vizsgálatok

A világhírű Selye János professzor stressz elmélete szerint, a szervezetben egyoldalú, vagy állandó (fizikai, biológiai, alkalmasint pszichológiai) megterhelésre, vagy kellemetlen behatásra egyre fokozódó mértékben termelődnek úgynevezett szabad gyökök.

A szabad gyököket tartalmazó komplexek gyakran kalciumhoz kötődve lerakódnak a csontok felszínére, vagy önálló csomókat képeznek. Az elmeszesedett képződmények jól láthatók a röntgenképeken (például „csőrképződés” a csigolyákon). Az állandósult, tompa fájdalom érzéseabból adódik, hogy ezek a lerakódások vagy csomók nyomják az idegeket; adott esetben súlyosan károsítják azokat.

A BIO-REND Gél a meszes lerakódások kezelésére, illetve a szövetek tisztítására kitűnően alkalmazható, miközben kellemes hűsítő hatást fejt ki a bőrfelületen, ezáltal az izmok relaxációját is elősegítve.
Ezt igazolja a Budapesti Műszaki Egyetem Természet- és Sporttudományi Egyesületében, Dr. Szakcsy Mihály szomatológus által végzett kutatás is, melynek során egy 60 fős önkéntes csoportot vizsgáltak.

A résztvevők között sportolók, és váz és izomrendszeri panaszokkal rendelkező páciensek voltak, akik más kezelés alatt nem álltak. A kutatások során bizonyítást nyert, hogy sportolók esetén a BIO-REND Gél alkalmazásával, regenerációs idejük jelentősen csökkent, illetve a többi páciens esetén is sikerrel alkalmazták, a mozgásszervi panaszok enyhítésére.
Alkalmazása során, a BIO-REND Gél bőr felületre történt felvitele után, mikropólusú filmet képez, mely a bőrrel azonos elaszticitású. A gél teljesen szövetbarát, nem gátolja a bőr légzését, illetve lemosása után nem gyakorol másodlagos hatást.

A BIO-REND Gél alkalmazása sportolók számára, nemcsak a regenerálódás, de már a bemelegítés fázisában ajánlott – éppen ezért nem tartalmaz doppinglistán szereplő összetevőket!


OÉTI: 974/2005
Tudnivalók
Geraniol, Menthol, Kámfor, EDTA-dinátrium, Polioxietilén-szorbát-monolaurát, hidroxi-etil-cellulóz, Víz
Vélemények (3)
2019-11-27 13:12:11
Pozitívum: nem szükséges gyógyszert szedni, napi 2x használat mellett enyhyti ill. megszünteti a sajgó fájdalmat

2019-11-16 10:24:58
Pozitívum: Hatásos fájdalom csillapító.

2018-07-05 10:41:40
Pozitívum: Nekem a vállam és a nyakam szokott fájni. Pár napja használom, már érezhető a hatás.