JutaVit Ginkgo Biloba 120mg+Magnézium 150mg tabletta
JutaVit Ginkgo Biloba 120mg+Magnézium 150mg tabletta - 1.
JutaVit Ginkgo Biloba 120mg+Magnézium 150mg tabletta - 2.

JutaVit Ginkgo Biloba 120mg+Magnézium 150mg tabletta

Raktáron

A ginkgo (páfrányfenyő)- flavonoidok hozzájárulnak a keringési rendszer normál működéséhez, a megfelelő véráramláshoz, így a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához. .

2 107 Ft
egységár: 42,13 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999883716793
Márka:Jutavit
Kiszerelés:50 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

JutaVit Ginkgo Biloba 120mg+Magnézium 150mg tabletta Részletes leírás

A ginkgo hozzájárulhat az időskori agyműködés megfelelő szinten tartásához és javítja a szellemi teljesítőképességet. Hozzájárul a vérkeringés egészséges működéséhez.


Hatóanyag: ginkigolid, bilobalid.


1 Kapszula tartalmaz: ginkgo biloba kivonat 120 mg! ginkgo-flavonglikozid 28,8mg, terpénlakon(ginkgolidok és bilobalod) 7,2mg, magnézium 150 mg.


A ginkgo biloba tatalom miatt fogyasztása terhesség, szoptatás, véralvadás gátló szerek szedése,műtéteket megelőzően nem javasolt, mert növelheti a véralvadási időt. Befolyásolhatja a vércukor szintet, ezért cukorbetegek a termék használata előtt konzultáljanak kezelőorvosukkal.

JutaVit Ginkgo Biloba Forte 120 mg + Magnézium 150 mg 50 db-os terméke ginkgo biloba kivonatot és magnéziumot tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.


A ginkgo flavonoidok hozzájárulhatnak a perifériás keringési rendszer normál működéséhez, a megfelelő véráramláshoz. A ginkgo biloba hozzájárulhat az időkori agyműködés megfelelő szinten tartásához. A magnézium hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez és a normál pszichológiai funkció fenntartásához.


EAN kód: 5999882716793


Adagolás: Napi 1 kapszulát reggel egészben vízzel lenyelni.


Kiszerelés: 50 db kapszula


Nettó tömeg: 32,45 g

Összetevők: magnézium-oxid, ginkgo biloba kivonat, zselatin, tömegnövelő szerek (mikrokristályos cellulóz, dikalcium-foszfát), csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói, szilícium dioxid) színezék (titán-dioxid, klorofil rézkomplex, vasoxidok és vas hidroxidok)


OGYÉI notifikációs szám: 18802/2017


Figyelmeztetés:
• Kisgyermekek elől elzárva tárolandó.
• Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!


Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
A Ginkgo biloba tartalom miatt fogyasztása terhesség, szoptatás, véralvadásgátló és acetilsav tartalmú szerek szedése, műtéteket megelőzően nem javasolt, mert növelheti a véralvadási időt. Befolyásolhatja a vércukor szintet, ezért cukorbetegek a termék használata előtt konzultáljanak kezelőorvosukkal..


Tárolás: Szobahőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve, lezárt dobozában.

JutaVit Ginkgo Biloba 120mg+Magnézium 150mg tabletta Terméktulajdonságok

Összetevők:ginkgo biloba kivonat 120mg, magnesium 150 mg
Származási ország:Magyarország

JutaVit Ginkgo Biloba 120mg+Magnézium 150mg tabletta Tudnivalók

​1 kapszula tartalmaz:ginkgo biloba kivonat 120 mg! ginkgo-flavonglikozid 28,8mg, terpénlakon(ginkgolidok és bilobalod) 7,2mg, magnézium 150 mg

JutaVit Ginkgo Biloba 120mg+Magnézium 150mg tabletta Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 09. 19.

  magas hatóanyag tartalom és magnézium egyben, remek termék

Anonim Felhasználó2019. 05. 01.

  Jó hatással van a szervezetre!

  Nincs!

Anonim Felhasználó2018. 08. 30.

  Karban tartja a memóriát, csökkenti a stresszes helyzetekben a pánikreakció miatti negatív érzéseket

Csaba2017. 11. 30.

  Ár/érték, érezhető hatás tanulás és koncentárció során