China olaj

China olaj

Raktáron

100% természetes borsosmentaolaj. Az emésztési rendellenességek, a felső légutak meghűléses, megfázásos tüneteire és a reumatikus izomfájdalom kezelésére. 100% természetes borsosmentaolaj. .

4 441 Ft
egységár: 177,65 Ft / db
Kosárba
EAN kód:4104610006172
Kiszerelés:25 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

China olaj Részletes leírás

Gyóygszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását népgyógyászati tapasztalatok igazolják.

Belsőleg: emésztési rendellenesség mint puffadás, gyomor-bél-rendszer és az epeutak enyhe görcsös panaszai, irritabilis bél szindróma (tápcsatorna mozgás zavara, amely hasi fájdalommal, hasmenéssel és székrekedéssel jár).

Bevételre vagy inhalációra: felső légutak meghűléses, megfázásos tüneteire. Külsőleg: reumatikus tünetek, izomfájdalom és érzékeny bőrtípusnál a viszketés és csalánkiütés tüneteinek kezelésére. A China olaj nem alkalmazható mentol allergia, súlyos májkárosodás, epeutak elzáródása, epehólyag-gyulladás, valamint asztma, bronchiale esetén, mert a bronchusok görcsét fokozhatja. A készítmény savhiányos betegeknél (pl aki H2-receptor blogkkoló gyógyert szed) nem szedhető.

A készítmény inhalációs alkalmazása csak 12 éven felüli gyermekeknek ajánlott. A készítmény alkalmazását kerülni kell sérült bőrfelületen. Vigyázni kell arra, hogy a készítmény szembe ne kerüljön. Külsőleges alkalmazása után alaposan kezet kell mosni. Az inhalátor alkalmazásakor pontosan tartsa be a használati utasítást. Mellékhatás: érzékeny személyeknél bevétel után gyomorégés előfordul, különösen gastro-oesophagialis reflux (gyomortartalom nyelőcsőbe történő visszafolyása) fennállásakor. Külsőleges alkalmazáskor égő érzés és a bőr kipirosodása felléphet, ami vízzel történő alapos lemosás után elmúlik.

Ritka esetben allergiás reakciót idézhet elő, ebben az esetben a kezelést abba kell hagyni és fel kell keresni az orvost!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2016. 03. 16.

  megfázás idején igazi áldás

Anonim Felhasználó2016. 03. 16.

  Kiváló inhaláló

Anonim Felhasználó2015. 12. 04.

  Hatásos.

Anonim Felhasználó2015. 08. 07.

  Mind külsőleg mind belsőleg jól használható