Eredeti Kinai Jázminos Zöldtea szálas
Eredeti Kinai Jázminos Zöldtea szálas - 1.
Eredeti Kinai Jázminos Zöldtea szálas - 2.

Eredeti Kinai Jázminos Zöldtea szálas

Nincs raktáron

Segít a testsúly kontrollban. .

Kosárba
EAN kód:6901317321014
Kiszerelés:200 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Eredeti Kinai Jázminos Zöldtea szálas Részletes leírás

A jázmin fényes levelű, örökzöld kúszónövény, mely szinte szünet nélkül hozza illatos virágait. A virágok hozzáadásával fokoztuk a zöld tea amúgy is kiváló aromáját. Ezáltal nemcsak íze és illata vált még kellemesebbé, hanem jótékony hatása is növekedett.

A jázmin kellemes aromája mellett hangulatjavító, frissítő hatása emelhetők ki.Hosszadalmas és körültekintő eljárással készül a jázmin tea keverék.Első lépéskén a friss nedves virágokat a szétterített, megszárított tealevelekre borítják, virágok átadják illatukat a tealeveleknek, másrészt megnedvesítik azokat.. A tealeveleket és a virágokat a szárítóba teszik, legalább 6-10 alkalommal megismétlik.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 06. 22.

  Egeszseges,finom.

Anonim Felhasználó2018. 04. 05.

  egészséges, antioxidáns, minden nap iható

  nincs

Anonim Felhasználó2016. 04. 01.

  Valódi levelekből van, finom az íze ,jó ár érték arány

Anonim Felhasználó2016. 01. 19.

  nekem túl jázminos, elnyomja a valódi zöld teát :-(