Exotic Food rizstészta 250 g

Exotic Food rizstészta 250 g

Raktáron

A rizstészta tojás nélkül, rizslisztből készül, így tojásérzékenyek és lisztérzékenyek is fogyaszthatják. Nélkülözhetetlen eleme a kínai és a délkelet-ázsiai konyhának is, de Ázsián kívül Európában is közkedvelt, és nagyon sok változata ismert.

857 Ft
egységár: 3,43 Ft / g
Kosárba
EAN kód:8853662005027
Márka:Exotic Food
Kiszerelés:250 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Exotic Food rizstészta 250 g Részletes leírás

Gyorsan és egyszerűen elkészíthető, ajánljuk sült zöldségekkel és tamari szósszal.

Elkészítési javaslat: Mindössze 4 percig forró vízben áztassuk, majd hideg vízzel jól öblítsük át.

Az Exotic Foodnál kizárólag a helyi gazdálkodók által gyártott legfrissebb és legjobb minőségű alapanyagokból készülnek a termékek, amelyek Thaiföld sokféle finom dimenzióját felölelik. Az elegáns és modern csomagolásban bemutatott Exotic Food termékek készen állnak arra, hogy percek alatt varázslatos kulináris pillanatokká váljanak. 

Összetevők:  rizs liszt 90%, víz
Kalória/ 100 g 339, Fehérje/ 100 g 7 Zsír/ 100 g 0,8 Szénhidrát/ 100 g 76.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.